Masalah anyar katon karo Tampilan Studio

Tampilan Studio

Cetha yen ing donya iki ora ana sing sampurna. Ora malah Apple, sanajan sawetara mikir liyane. Perusahaan sing, sanajan ora pengin, saka wektu kanggo wektu uga nggawe kesalahane, kaya wong liya. karo layar Tampilan Studio, wis duwe telu. Langka, langka...

Pisanan sing dideteksi sanalika layar dirilis yaiku masalah karo webcam terintegrasi. Kapindho, masalah nalika nganyari piranti. Lan saiki, masalah swara. Unforgivable ing monitor meh 2.000 Euros.

Sawetara pangguna monitor anyar Apple sing mengkilat, Tampilan Studio, nglaporake ing media sosial lan forum industri sing padha duwe. masalah krungu swara liwat speaker monitor.

Kabar apik iku Apple wis ngakoni masalah kasebut, lan sampeyan wis dumunung. Iku ora Gagal fisik saka speaker, nanging masalah software. Kabar ala yaiku sampeyan durung nemokake solusi. Nanging aja kuwatir, sing saka Cupertino bakal entuk, lan bakal ditanggulangi kanthi nganyari sabanjure.

Swara mandheg

Pangguna sing kena pengaruh nerangake manawa tanpa alesan sing jelas, lan mung saka wektu kanggo wektu, nalika lagi muter swara liwat speaker Tampilan Studio, Tampilan Studio mandheg, lan ora keprungu maneh. Banjur nalika sampeyan muter lagu utawa swara maneh, sawise sawetara detik iku mandheg krungu.

Kesalahan iki mung dumadi nalika Mac muter swara liwat Tampilan Studio. Dadi jelas yen masalah kasebut asale saka monitor. Kajaba iku, Apple wis dikonfirmasi. Perusahaan wis njamin yen iku masalah piranti lunak, lan digunakake kanggo ndandani karo nganyari mangsa piranti lunak monitor.

Iku wis dheweke kesalahan katelu sing digandhengake karo Tampilan Studio. Pisanan, kegagalan webcam sing digabungake. Kapindho, masalah sing sawetara pangguna kudu nganyari piranti lunak monitor, lan saiki gagal swara. Monitor sing wis diwiwiti kanthi salah, tanpa mangu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Eduardo Cabrera Florez ngandika

    Aku ngalami gejala kasebut minggu kepungkur. Aku duwe Tampilan disambungake menyang Mac Studio. Nalika nggunakake Apple Music, contone, swara diaktifake lan telung detik sawise iku mati. Kepiye carane ngatasi? Aku copot Tampilan lan Mac Studio kanggo sepuluh detik lan kepasang maneh. Swara otomatis bali maneh. Nganti saiki aku ora nate nemoni masalah iki maneh.