Masalah aplikasi OS X Telegram 2.13

telegram

Masalahe yen aku ora salah, kayane ora dadi perkara sing mengaruhi kabeh pangguna aplikasi gedhe iki olahpesen kanggo OS X. Mau bengi nalika nyiapake prekara kanggo nindakake podcast saka Aktualidad iPad (sing aku njupuk kesempatan nyaranake) aplikasi Telegram kanggo OS X, sing resmi, menehi masalah. Aku dadi pangguna aplikasi Telegram wiwit diwiwiti lan ora nate nemoni masalah iki sadurunge, masalahe yaiku kabar yen pesen katon nanging jendela sing kudu ditampilake tetep kosong. Apa kedadeyan wong liya?

Ing obrolan Skype aku takon marang kanca-kanca yen dheweke duwe masalah lan ora ana siji-sijine sing nemoni. Iku aneh banget amarga aku durung nindakake piranti lunak, aplikasi utawa instalasi sing padha ing Mac, mula sawise mbusak aplikasi kasebut, nginstal maneh, urip maneh Mac lan liya-liyane, masalah kasebut tetep ana. Esuk iki nalika mbukak aplikasi maneh, masalah terus lan aku ngirim laporan menyang pangembang Kanggo ndeleng manawa ana solusine utawa ora, nalika dheweke mangsuli, yen dheweke ngerti, aku bakal komunikasi ing kene.

Iki minangka gambar karo masalah:

 

Kanggo tumindak ala, obat sing apik lan mulane aku nginstal aplikasi liyane sing kasedhiya kanggo Telegram, Telegram Desktop. Aku ngakeni yen aku luwih seneng Telegram, nanging yen aku duwe masalah, aku ora duwe pilihan liyane. Apa bisa dadi soko saka Macku? Apa ana ing antaramu sing kedadeyan iki? Aku ngarep-arep tanggepan para pangembang kanggo ndeleng apa sing dicritakake.

Ora masalah sing ora ana solusi utawa prekara sing kuwatir banget, nanging sejatine Gagal Telegram ing Mac iki ora normal lan kabeh aplikasi lan piranti lunak liyane bisa digunakake kanthi sampurna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Pere ngandika

    Ing 20/10/2021, kedadeyan sing padha karo aku, dibusak lan diinstal maneh lan tetep padha.

bool (bener)