Apple ndandani masalah audio Tampilan Studio

Tampilan Studio

A saperangan dina kepungkur aku komentar ing masalah swara sing sawetara kedhaftar saka monitor Apple anyar, ing Tampilan Studio. Acak, swara mandheg keprungu saka speaker ing layar, tanpa alesan sing jelas.

Rong dina sabanjure, Apple wis ndandani karo nganyari piranti lunak monitor anyar. Bejo kanggo perusahaan Iku ora masalah hardware, nanging masalah software.. "Bug" ditanggulangi. Dadi yen sampeyan duwe Tampilan Studio, sampeyan bisa uga wis nganyarke.

Selasa minggu iki komentar bug audio sing dilaporake sawetara pangguna Tampilan Studio. kanthi acak speaker mandheg nggawe swara saka monitor. Apple wis ngakoni masalah kasebut, lan nyoba ndandani kanthi cepet.

Inggih, rong dina mengko, Apple wis dirilis versi nganyari saka perangkat kukuh 15.5 kanggo Tampilan Studio, kang mbenakake ngandika masalah swara. Versi perangkat kukuh sadurungé 15.5 wis nomer mbangun 19F77, nalika versi anyar 19F80.

Cathetan rilis Apple kanggo nganyari anyar iki konfirmasi manawa ndandani masalah karo pamicara Studio Display. Dadi yen monitor wis dianyari, masalah audio speaker ditanggulangi.

Sadurunge bisa nganyari perangkat kukuh Tampilan Studio, sampeyan kudu disambungake menyang mac. Sampeyan mung kudu pindhah menyang Preferensi Sistem, Nganyari Piranti Lunak, lan ing kana sampeyan bisa nganyari Tampilan Studio tanpa masalah.

Ora ana wong sing sampurna, adoh saka iku Apple. Ora ketompo carane hard nyoba kanggo nyoba lan reprove piranti lan piranti lunak sing cocog, saben-saben ana kesalahan slip liwat. Nanging apa sing kudu sampeyan jelasake yaiku kanthi cara siji utawa liyane, bakal ngrampungake, lan yakin manawa sampeyan ora bakal terdampar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.