Masalah sambungan sing dideteksi ing Apple Fitness + nalika mbukak ing Apple TV

Apel Fitness +

Akeh wong nggunakake Apple Watch, ora mung minangka piranti sing ngurus kesehatan lan ngawasi konstanta, nanging uga nggunakake (kita nggunakake) minangka sarana kanggo motivasi nalika latihan. Apple Fitness + lair kanthi ide kanggo nambah lan ngewangi kabeh wong sing pengin nggabungake kabiasaan sehat ing urip. Nanging pancet masalah sambungan karo Apple TV nggawe ora sah nggunakake layanan kasebut. Kayane solusine ora cedhak.

Sanajan Apple Fitness + dudu layanan sing saiki ana ing Spanyol, akeh pangguna sing wis seneng lan masalah saiki bisa uga nyebabake keterlambatan nggabungake ing negara liya. Ana masalah sing penting banget lan kayane Apple ora nemokake solusine. Ing sambungan antarane Apple Watch lan Apple Fitness + pancen ora stabil, saengga ora ngidini supaya bisa mlaku kanthi cara normal, ngowahi pengalaman panggunaane dadi neraka.

Dadi akeh masalah sing bisa ditemtokake ing antarane piranti kasebut akeh pangguna sing ngelingi ninggalake layanan kasebut lan bali menyang cara lawas. Ngisin-isini amarga duwe macem-macem pelatih kanthi macem-macem kegiatan minangka insentif kanggo miwiti utawa nerusake kabiasaan sehat. Masalah sing paling gedhe, ing ndhuwur, kayane solusine ora cedhak banget.

Biasane maca ulasan pangguna sing ujar manawa sajrone olahraga, Apple TV ilang sambungan karo Apple Watch tanpa kabar sadurunge. Nalika pedhot, Apple Fitness + ora ngidini sampeyan rampung latihan utawa nyambung maneh jam tangan. Nanging, mung nggawe kesalahan lan rampung tanpa panjelasan luwih lengkap.

Pangguna Andrew O'hara miwiti survey ing Twitter kanggo ngerteni manawa masalah iki unik utawa ngganggu urip para pangguna liyane. Asil kasebut wis ngganggu lan kayane masalah iki umum banget.

Saka kana, wis bisa tekan Forum diskusi Apple dhewe, ing ngendi akeh pangguna sing ninggalake masalah rinci babagan Apple Wach lan Apple Tv + nalika mbukak Apple Fitness. Kudu nindakake latihan sajrone suwene sajam lan apa lagi metu saben sepuluh menit, edan. Pungkasane sampeyan mandheg nglakoni.

Kayane pola kanggo sambungan iki

Apple Fitness ing Apple TV

Ing forum diskusi kasebut Dheweke menehi saran sawetara solusi sing bisa ditindakake. Sawetara wong adhedhasar prinsip universal "yen sampeyan ora ngerti, restart" loro Apple TV lan program sing dibutuhake. Solusi liyane yaiku duwe ide sing luwih wani lan asli, kayata sing menehi saran supaya Apple TV dipindhah saka kamar supaya ora ana gangguan. Solusi sing ora bisa dipilih amarga aku kudu milih papan sing dakselehake, ora suwalike.

Intine yaiku nalika ana gangguan, kayane ana pola sing nemtokake.  Kayane luwih asring kedadeyan nalika latihan pisanan dina ditindakake. Kelas mengko ora nemoni masalah kasebut. Saiki, sapa biasane sing olahraga luwih saka sepisan? Dadi ora bakal dadi solusi kanggo miwiti latihan, mandheg banjur wiwiti sing sejatine dakkepelakake.

Intine yaiku Kayane perusahaan California ora menehi solusi, lan iku durung ngerti masalah, paling ora saiki. Nanging akeh pangguna sing duwe lan nandhang sambungan kasebut saben dina lan kudu dirampungake sanalika bisa. Piranti Apple TV ora murah, Apple Watch ora murah, lan langganan Apple Fitness + ora. Maksudku, yen sampeyan nggunakake layanan, mesthine kudu bisa digunakake kanthi normal lan yen sampeyan mbayar, mesthine kudu luwih saka cairan.

Kita bakal ngenteni apa Apple ngerteni kegagalan kasebut lan mudhun kerja kanggo ndandani. Kita bakal menehi informasi kanthi lengkap kapan wae.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.