Cara mateni kabar pesen sing mbaleni ing iOS

Apa sampeyan wis ngerteni manawa saben nampa pesen ing iPhone tandha notifikasi kaping pindho? Kaping pisanan, saiki sampeyan nampa pesen; sing nomer loro, rong menit mengko. Fungsi iki apik banget, luwih-luwih yen ana pesen sing penting lan amarga alasan apa wae, sampeyan ora bakal ngerti yen ana ngenteni diwaca lan direspon. Nanging yen sampeyan ora rumangsa nampa tandha iki kanthi duplikat, sampeyan bisa mateni fungsi kasebut. Sampeyan uga bisa ngatur kanggo ngabari nganti 10 kaping ing interval rong menit, sing cocog kanggo clueless paling apik 😉. Ayo ndeleng cara mateni kabar pesen bola-bali.

  • Bukak app Setelan.
  • Klik ing Kabar.
  • Pilih Pesen.

Pateni kabar pesen iPhone bola-bali

  • Navigasi menyang sisih ngisor layar banjur klik "Baleni tandha"
  • Saiki klik "Aja" supaya tandha kanggo pesen sing ditampa ora bakal dibaleni maneh.
  • Utawa pilih kaping pira sampeyan pengin dheweke baleni.

1D8EBE79-0424-4C14-8D7A-EA9D1939128A

CLEVER! Wiwit saiki, sampeyan mung bakal nampa tandha saben pesen sing ditampa mung sapisan, yen wis tekan iPhone utawa iPad. Utawa bakal bola kaping pirang-pirang sing sampeyan karepake ing interval rong menit lan maksimal kaping sepuluh.

Aja lali yen ing bagean kita Tutorial sampeyan duwe macem-macem tips lan trik kanggo kabeh piranti, peralatan lan layanan Apple.

Ngomong ngono, apa kowe durung nate krungu episode apel apel, podcast Applelised?

SUMBER | iPhone Urip

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)