Pungkasan dhukungan Windows 7, buku Becoming Steve Jobs, tampilan Fantastical 2 lan liya-liyane ing ... Paling minggu ing SoydeMac

soydemac1v2

Seminggu maneh, sampeyan bareng sampeyan maneh karo kiriman tartamtu iki ing endi kita nyoba nglumpukake kabeh warta paling apik ing minggu iki, diwiwiti mburi dhukungan Windows 7 ing BootCamp manawa Apple wis nindakake laptop sing anyar ing MacBook Air paling anyar kaya ing MacBook Pro Retina, keputusan sing rada drastis miturut pendapatku amarga Microsoft isih bakal ndhukung Windows 7 suwe lan akeh pangguna sing isih seneng sistem iki tinimbang versi sing luwih anyar, versi 8 lan 8.1 uga.

Kita terusake bagean kasebut kanthi tampilan buku sing mesthi bakal dadi bakul paling apik ing antarane sing paling setya pandherek apel, tegese biografi alternatif kanggo sing resmi sing nembé diterbitake 'Dadi Steve Jobs' karo wawancara karo wong sing paling cedhak karo Steve ing taun-taun ing Apple kayata Jony Ive utawa CEO perusahaan saiki, Tim Cook.

Saliyane, salah sawijining warta paling apik yaiku presentasi Fantastical 2, aplikasi tanggalan anyar saka Flexibits sing ditunggu akeh pangguna Mac wiwit saiki versi iki bakal katon kanggo piranti iOS lan bakal ngatur tanggalan kanthi cara sing luwih efisien.

Sampeyan uga pantes nyebutake salah sawijining warta sing ngunggahake luwih akeh pangguna lan iku ora liya yaiku rupane a keyboard nirkabel backlit kanggo Mac ing Apple Store ing Republik Ceko, sayangé pungkasane ditolak nanging mesthine sukses kanggo Apple ngluncurake keyboard nganggo fitur iki.

Pungkasan lan kanggo ngilangi kiriman, uga sorot nganyari aplikasi pisanan sing didhukung Teknologi peksa Tutul ing trackpad MacBook anyar, aplikasi iki ora liya Inklet, aplikasi nggambar sing gumantung karo tekanan sing diwenehake, garis sing luwih tipis utawa luwih kenthel bakal menehi tandha marang kita.

Nganti saiki ulasan cepet seminggu ing SoydeMac, aku mung pengin dina Minggu sing kepenak lan kita terus 'saling ndeleng' ing blog. Salam kanggo kabeh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.