Meh diskon 150 euro ing MacBook Air iki kanthi M1

MacBook Air

Tekane prosesor Mac anyar karo prosesor M1 regane peralatan kasebut ambruk banget Lan yen sampeyan nemokake tawaran sing apik kaya sing bakal dituduhake ing artikel iki, tabungan bisa dadi cukup gedhe.

Lan kita ngomong babagan meh € 150 diskon ing MacBook Air kanthi prosesor M1 diluncurake wulan November 2020 kepungkur. Secara logis, tawaran iki mung kasedhiya ing situs web kayata Amazon.

Yen sampeyan minangka salah sawijining pangguna sing ragu-ragu tuku Mac anyar karo prosesor M1, saiki bisa uga dadi kasempatan sampeyan. Piranti anyar kasebut minangka lompatan gedhe babagan tenaga, fungsionalitas lan rega paling penting dibandhingake karo peralatan Apple sing nambah prosesor Intel.

Air anyar iki nambahake chip pertama sing dirancang khusus kanggo Mac dening Apple. M1 Apple minangka sistem chip (SoC) sing nggabungake 16.000 milyar transistor lan nggabungake CPU, GPU, Neural Engine, I / O lan liya-liyane ing desain cilik. Kanthi kinerja paling apik, teknologi sing wis dipesan, lan efisiensi paling dhuwur ing industri, M1 ora mung langkah anyar kanggo Mac.

Rega kanggo pangguna Amazon Prime kanthi kiriman omah mung 985,99 euro. Iki pancen rega paling apik sing bisa ditemokake dina iki kanggo tuku MacBook Air kanthi prosesor M1. MacBook Air iki minangka model 13 inci kanthi RAM 8 GB lan ing kasus iki model 256 GB SSD warna gris ruangan. 

Kajaba iku, jaminan kasebut diwenehake kanthi logis dening Amazon, mula kita bakal nemoni salah sawijining opsi paling apik kanggo tuku peralatan kasebut saiki, kanthi rega, uga mupangate, uga ing jangkoan babar pisan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.