Menu rahasia katon ing "lokasi sing pas" ing AirTags

Kita ndeleng akeh warta sing gegandhengan karo piranti lokasi anyar Apple, AirTags. Ing kasus iki, ana sing kepengin weruh lan kanthi logis, dudu menu sing kudu terus dideleng iku menu pangembangan.

Menu iki katon nalika ngaktifake fungsi lokasi sing pas ing AirTags. Ing podcast sing direkam wingi karo kolega saka Actualidad iPhone, kita nerangake manawa lokasi sing tepat saka piranti kasebut bisa uga ora akurat kaya sing diarepake, nanging mesthi migunani banget kanggo nemokake piranti kasebut.

Cara ngaktifake menu rahasia iki ing AirTags

Kita ora ngerti suwene wektu Apple kudu mateni mode iki utawa ngganti format kanggo ngakses, sing kita ngerti yaiku carane ngaktifake menu rahasia iki lan mula pencet kaping lima ing jeneng AirTag nalika ana ing mode pinpoint. Ing wayahe iki, menu diaktifake supaya bisa ngakses informasi sing didhelikake iki, ndeleng kecenderungan, lan malah milih antarane "mode eco" utawa nambah utawa nyuda jumlah poin sing ditampilake nalika nggunakake lokasi.

Informasi sing tekan media wis ditemokake amarga ora bisa ditemokake, mula Reddit. Nalika piranti kasebut diluncurake kayane gampang digawe, ngrancang, program, lsp. Ora ana sing bisa adoh saka kasunyatan kaya sing sampeyan bisa ndeleng ing menu saka jinis iki sing katon sawetara nilai sing akeh kita ora ngerti apa sejatine lan apa ...

Thanks kanggo pangguna saka obrolan telegram, Castizo, kanggo nyekel artikel iki ?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.