Microsoft ngupayakake nyoba ndandani bug Office 2016 ing Mac

Kantor 2016-mac-bug-0

Meh seminggu kepungkur OS X El Capitan diluncurake menyang publik lan saliyane perbaikan sing ditindakake nalika semana, uga wis duwe "run-ins" tartamtu kanthi piranti lunak sing sadurunge digunakake kanthi bener ing OS X Yosemite, conto iki ing Office 2016, suite kantor Microsoft.

Pangguna iki Kantor 2016 kanggo Mac Dheweke ngalami sawetara kesalahan serius nalika nggunakake piranti lunak, Word, Excel, Outlook lan PowerPoint ngalami pembekuan, malah pangguna karo Office 2011 uga duwe masalah liyane karo Outlook ing OS X El Capitan. Publikasi sing beda wis nampa komplain saka pangguna kasebut saliyane thread mbukak ing situs web dhukungan Microsoft ngomong babagan macem-macem masalah.

Kantor 2016-mac-bug-1
Microsoft ngerti masalah kasebut karo piranti lunak lan wis nanggapi keluhan sing beda saka pangguna. Ing utas terbuka ing situs web dhukungan, Microsoft Program Manager, Faisal Jeelani, negesake manawa perusahaan kasebut kerja keras karo Apple kanggo ngrampungake masalah kasebut, nanging ujar manawa durung ana wektu tartamtu kanggo menehi solusi.

Kita ngerti manawa sawetara pangguna bisa uga nemoni masalah karo Office 2016 kanggo Mac nalika mbukak ing El Capitan. Kita kanthi aktif nyelidiki perkara kasebut karo Apple. Nganti ana solusi, masarakat disaranake nginstal paling anyar Office 2016 kanggo Mac kanthi nggunakake Microsoft AutoUpdate.

Masalah kasebut kalebu saka kacilakan acak, dene pangguna liyane malah ora bisa mbukak program apa wae Kantor Saliyane, lan ing Outlook tartamtu, aplikasi sing paling akeh masalah, sanajan pangguna Office 2011 ing sawetara kasus ora bisa ngakses kothak mlebu.

Saiki, solusi mung instal versi sadurunge, yaiku Office 2011 (tanpa nggunakake Outlook minangka manajer email) lan ngenteni Microsoft ngeculake tambalan definitif sing mbenakake kahanan iki supaya bisa nganyari maneh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

25 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jose Agudo ngandika

    Bencana, nggantung, butuh wektu suwe kanggo mbukak aplikasi apa wae ... amarga Outlook 2016 aku wis nemokake Airmail lan amarga ora ana alternatif sing bisa ditrapake kanggo unggul lan tembung yen ora ...

  2.   RaúlG ngandika

    - Aplikasi asli, Mail, ora nuduhake pesen saka kontak VIP.
    - Foto bakal mbukak kanthi otomatis nalika sampeyan nyambung iPhone sanajan sampeyan ora duwe foto kanggo didownload.
    - Power on luwih alon tinimbang versi Yosemite paling anyar.
    - Cleanmymac 3 ora bisa digunakake lan kudu didownload lan diinstal maneh.
    - Sing liyane kayane bisa digunakake, nanging ora entuk bathi tumrap kinerja.

  3.   sakao ngandika

    - Aku uga nemoni masalah nalika «Split Screen» anyar nalika ndeleng aplikasi Kantor.
    - Masalah minangka Autodesk Autocad, hang.

  4.   Ismael Palacios Baeza ngandika

    Aku arep mbuwang Mac lan pindhah menyang PC, kaya sing disaranake akeh kanca lan kanca. MacBook sing dakgawe minangka alat kerja lan ora duwe ide kanggo nginstal Kapten sing nyebabake masalah karo Word dadi masalah banget karo komitmen kerja. Aku ora tanggung jawab kanggo Apple ngluncurake sistem operasi sing nyebabake masalah karo Office, yaiku, tanpa ragu, suite sing paling akeh digunakake ing donya. Apa sing diomongake Apple? apa bakal tetep kaya Volkswagen?

  5.   Ismael Palacios Baeza ngandika

    Apple kudu nerbitake sistem kanggo bali, saka El Capitan, menyang OSX 10 versi sadurunge sing apik banget. Aku ngira iki minangka siji-sijine cara kanggo menehi ganti rugi kanggo wong sing ora ati-ati sing wis dadi Guinea Babi »

    1.    Leo Echevarria ngandika

      Aku duwe masalah serius wiwit nginstal kapten, aku ora bisa nggunakake Word lan beku terus-terusan, apa sing kudu ditindakake kanggo ngrampungake? helpaaa ¡¡¡¡

  6.   Raul ngandika

    Nalika ngatasi masalah ing ngisor iki, download Office 2016 lan nalika nyoba nginstal, aku entuk pesen sing ngandhani manawa kantor ora kompatibel karo OS X, mula aku kudu ndownload Window, apa ana cara kanggo mbukak nggunakake Sistem operasi Mac?

  7.   Alvaro ngandika

    Aku nggunakake poin daya kanggo konferensi, aku duwe Mac, kanthi oofice 2016 macet banget, aku wis nganyari El Capitan lan apa sing bisa ditindakake utawa luwih ala?

  8.   Reinaldo ngandika

    Ana musibah, excel 2016 ora maca sawetara file, lan yen maca diwaca kanthi kesalahan. Aku sambung karo pitulung teknis online, nerangake manawa aku bisa mbukak file kasebut lan liyane kanthi versi apa wae sadurunge taun 2016. Sawise nggawe aku kerja karo macem-macem alternatif, dheweke crita yen masalahe ana file iki. Aku ngandhani yen file iki digunakake dening akeh wong lan ora ana sing nemoni masalah. Dheweke negesake manawa aku mriksa file, aku duwe 50.000 file sing bakal ditinjau. Ya, kanthi wangsulan mau aku menyang toko Maconline ing Alto de las Condes ing Santiago de Chile, sawise mbuang-buang wektu karo akeh alternatif, dheweke ujar yen mbukak karo Nomer, iki masalah utama lan file sing dibukak dheweke ngandhani yen masalah iku unggul nanging ora bisa nindakake apa-apa. Ngomong karo manajer toko sing dikandhani »Apa file sing dikirim sampeyan teka saka Mac? Aku mangsuli manawa dheweke ora ngandhani »ana masalah, yen ora saka mac to mac ora bisa digunakake? Aku ngira yen kita salah nalika nampa wangsulan kasebut. Masalah kanggo dheweke yaiku dheweke duwe rong Mac, siji nganggo excel 2016 lan siji nganggo excel 2011 lan aku nuduhake dheweke yen taun 2011 bakal dibukak lan ing 2016 durung. Dheweke menehi katrangan marang kita, kita ora bisa nindakake apa-apa, utawa mbalekake dhuwit utawa masang liyane. KANGGO ING Kantor. lan ing kene aku karo komputer sing nembe tuku regane udakara US $ 2500 lan aku ora bisa ngatasi.
    Aku kuciwa banget karo MAC lan KANTOR lan liyane sing pungkasan aku ora duwe alternatif panggunaan.

  9.   Seafood ngandika

    Aku duwe buku Mac pro retina 13 ″. Pancen kuciwa, karo Mac uga karo Office 2016. Aku luwih apik nganggo pc kanthi regane 25% peralatan anyar iki. Loro-lorone panyedhiya nyalahake, ora ana sing nanggapi. Komputer macet, Excel edan, mbukak email iku sirah, nalika ngrekam file ora nyimpen jeneng banjur ora katon, lsp, lsp.

  10.   Pablo ngandika

    Kaya kantor 2016 iki, isin banget kanggo Apple lan Microsoft kudu nindakake apa-apa utawa mbalekake dhuwit sing wis dibayar kanggo digunakake, aku ora bisa kerja ing officeeeeee lan OS Macbook Pro nganyari CAPTAIN lan njijiki.

  11.   PATRICK ngandika

    Apa maneh ngatasi masalah?

  12.   Andrea ngandika

    Sejatine aku isih cukup kuciwa, amarga investasi kudu duwe "apik" lan kasunyatane isih akeh sing dikarepake, aku duwe udhara macbook sajrone telung wulan nalika Office 2016 diinstal, lan kasunyatane, piranti lunak kasebut alon, nalika Kadhangkala tetep, Macbook dhewe "tetep", lan sejatine sampeyan malah ora pengin nggunakake.

  13.   Gambar placeholder Pedro Antonio Manrique ngandika

    Aku nginstal OSX CAPITAN lan saiki Office POWER POINT lan WORD ora bisa digunakake maneh. Tulung aku, aku duwe komitmen kerja. Apa aku bisa bali menyang OSX YOSEMITE?
    Matur nuwun sanget!

  14.   Kembang kembang ngandika

    ITU BISA BISA DADI! Cathetan kasebut diterbitake tanggal 6 Okt 2015, yaiku wulan Agustus 2016 lan masalahe terus ... excel nggawe aku edan !!! Wiwitane masalah iku sawetara, sawise nganyari sing ditampa kanthi bodho, aku ora bisa kerja maneh kanthi bener, mbuwang-mbuwang wektu kanthi kakehan manawa piranti lunak diwiwiti maneh. Kanthi biaya lisensi kantor, aku bisa tuku PC sing bersenjata karo kantor bajak laut lan aku bakal bisa digunakake kanthi tenang ...

  15.   jaiver moreno ngandika

    Iki minangka fiasco nyata, kantor kanthi mac os capitan.

  16.   Gambar placeholder Fernando Palma ngandika

    sugeng enjang, aku butuh pitulung.
    Tembung kasebut bisa digunakake banget lan aku ora bisa nyimpen dokumen kanthi asli utawa uga nganggo jeneng file liyane.
    Aku seneng karo pitulung sampeyan.

  17.   peter ngandika

    Ora apes banget, polong iki bisa dadi apel sing ora tanggung jawab lan dheweke adol telek eksklusif sing ora bisa dibajak lan ora sengaja amarga bisa ngrusak file kita katon macet karo Mac gedhe sing ora bisa digunakake lan nutup file, tulung ana wong sing nulungi aku kaya aku wis tuku keanggotaan nganyari lengganan lan pod iki ujar ora kompatibel karo tembung karo mac nanging mung sing unggul yen mbukak aku nulungi

    1.    Reinaldo ngandika

      Ora mung tembung sing luwih apik, nanging uga mbukak file sing durung lengkap. Temenan ora ana sing mangsuli. Ngalih menyang kantor 2011.
      SDS

  18.   Ismael Sánchez Hernández ngandika

    Ing Word, aku ora entuk video mbalikke nalika milih teks sing bakal diowahi. Apa sing bisa tak lakoni. Aku duwe retina iMac 27 ′.

  19.   arismendy ngandika

    Aku mung tuku macbook bekas, wiwit taun 2012, lan aku duwe masalah sing padha karo kantor, aku mikir yen ganti menyang mac, aku bakal mandheg ngalami jinis masalah kaya ngono, yen katon ana solusine, wenehake kanthi cara iki.

  20.   JF Bradfer ngandika

    Aku duwe MacOS Sierra karo Office 2011. Cara iki bisa digunakake kanthi global nganti bisa mutusake nganyari OS kaya sing disaranake dening AppStore. Lan wiwit kana masalah karo Kantor diwiwiti. Outlook terus-terusan njaluk aku ndownload 3 font Tionghoa sing ora digunakake, Word mateni pamriksa mantra, kadang Excell ora nyalin formula saka siji sel menyang sel liyane, mung mindhah angka sadurunge. Buktine ora ana kompatibilitas 100% ing antarane Mac OS lan Microsoft Office. Aku ora wani maneh nganyari piranti lunak kasebut. Aku kepengin weruh apa ora bakal ana perang perdagangan sepi ing antarane rong perusahaan kasebut. Microsoft wajib nggawe produk sing kompatibel karo Mac, supaya ora nggawe monopoli ing PC. Microsoft bisa dikenani biaya yen ora. Nanging kanthi cacat kasebut, kepiye nduduhake kekarepan nggawe piranti lunak sing kurang dikembangake lan kompatibel kanggo ngasilake kerusakan komersial ing Mac? Luwih angel mbuktekake maksud ...

  21.   Gerardo Garcia ngandika

    Ora mungkin kita wis ing Oktober 2017 lan masalah isih ana! Apa aku kudu ngenteni kantor 2018? Sing apik yaiku ana Windows lan uga Linux!

  22.   Mario ngandika

    Sapa sing mangsuli solusi, aku duwe masalah ing OS Sierra karo kantor 2011, mesin ora bisa digunakake lan balkon cilik sing ngganggu aku, kanthi ringkes, yaiku masalah.

  23.   Jorge ngandika

    Recontra ngganggu, ora mbukak excel ing Mac, katon yen ana kesalahan sing ora dikarepake, aku sedina muput nggoleki solusi lan ora ana apa-apa. Tulung !!!!