Microsoft ngluncurake utilitas kanggo ngimpor cathetan Evernote menyang OneNote ing Mac

onenote-2

Mesthi kita kabeh wis jelas manawa Microsoft paling kepengin njupuk kabeh pangguna sing bisa mangu-mangu ing sawetara aplikasi utawa piranti lunak sing saiki nawakake padha karo liyane, nanging beda-beda manawa ana sawetara «gratis» . Kasunyatane yaiku Evernote wis suwe banget golek cara kanggo dhuwit lan ora nguciwakake sawetara opsi sing bisa lan nyatane nggawe kompromi babagan kelanjutan pangguna sing nggoleki opsi liyane sing padha menehi cara sing padha kanggo Microsoft OneNote utawa Google Drive.

Logis yen sampeyan ora seneng karo sing golek alternatif, lan pangguna Mac duwe akeh pilihan kanggo ngowahi apa-apa yen ora seneng, nanging uga perusahaan sing pengin lunga menehi alat utawa sarana sing nyederhanakake karya «transfer» Dadi, luwih akeh alesan kanggo nimbang.

onenote-1

Microsoft ngerti stampede pangguna alat Evernote lan kanggo alasan iki, kita menehi alat sing gampang digunakake iki lan nempelake cathetan kanggo nganyari babagan karya iki sing wis rampung lan "nggawe kita ndeleng sepira gampang" kanggo nindakake langkah iki.

Desde el pasado mes de marzo hemos ayudado a los usuarios de Windows importando 71 millones de páginas de Evernote a OneNote. Tras la gran respuesta que hemos recibido por parte de estos usuarios de Windows, queremos ayudar a más personas a dar el paso. Hoy ponemos en marcha la herramienta de importación de OneNote para los usuarios de Mac. Es posible que te sientas indeciso acerca de cómo pasar todas sus notas desde donde están ahora al nuevo OneNote, pero no te preocupes, con esta herramienta de importación realizaremos el cambio de una forma sencilla, rápida y eficaz.

Dheweke luwih negesake Rega Evernote Premium padha karo Office 365 karo kabeh aplikasi Office, 1 TB panyimpenan maya lan OneNote ... Dadi yen sampeyan kalebu wong sing ngenteni kesempatan kanggo mindhah cathetan menyang OneNote saka Evernote ing Mac, saiki sampeyan bisa nggunakake alat sederhana iki sing bakal ditemokake ngeklik langsung nang kene.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)