Microsoft OneDrive saiki dianggo native ing M1 Macs

OneDrive dianggo native ing Mac M1

sawise siji ngenteni sasi Wiwit versi beta OneDrive kanggo Mac karo M1 dirilis, kita wis duwe aplikasi sing kasedhiya kanggo pangguna. Microsoft wis netepi janji lan wis nganyari OneDrive kanthi seri perbaikan kanggo Mac nanging uga kanggo iPhone lan iPad. Nanging Mac utamane entuk dandan gedhe babagan pengalaman lan stabilitas pangguna. Sing apik yaiku iOS entuk aksesibilitas sing luwih apik. Lagi ngomong Win-Win.

M1 Maks

Mac OneDrive anyar nawakake pengalaman pangguna sing luwih apik, kompatibilitas aplikasi sing luwih apik, lan luwih aman lan ramah pangguna tinimbang versi sadurunge. Perusahaan kasebut wis migrasi OneDrive menyang platform panyedhiya file Apple dhewe, tegese layanan panyimpenan online Microsoft 365. kerjane luwih apik lan nawakake luwih akeh fitur.

pengalaman anyar File On-Demand kanggo Mac sing nganggo macOS 12.1 utawa luwih anyar, iku wis dadi kasunyatan. Teknologi anyar adhedhasar platform Panyedhiya File Apple luwih apik terintegrasi karo sistem operasi dibandhingake karo versi pisanan. Iki tegese pengalaman pangguna sing luwih apik, kompatibilitas aplikasi sing luwih apik, lan linuwih. Nanging uga ngidini Microsoft nawakake fitur-fitur anyar, kayata Known Folder Move.

Pengalaman File On-Demand anyar mbutuhake macOS 12.1 utawa luwih anyar. Versi iki bakal versi paling anyar sing didhukung. Iki tegese piranti bakal kanthi otomatis pindhah menyang File On Demand sing anyar sawise nampa nganyari macOS.

Sithik-sithik kita ndeleng kepiye aplikasi entuk kompatibilitas asli karo prosesor Apple anyar. Soko penting banget supaya nalika padha ditindakake kanthi cara sing paling cepet lan kanthi biaya energi paling sithik, saengga entuk efisiensi lan efektifitas sing luwih gedhe. Saiki kita duwe rong aplikasi sing wis kompatibel, DropBox lan OneDrive.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)