Microsoft tuku Nuance, sing bakal dadi "wong tuwa" Siri.

Suasana

Apple ngeculake Siri ing iPhone 4S lan perusahaan kasebut Nuance khusus kanggo teknologi pangenalan wicara tanggung jawab nyediakake interpretasi swara-kanggo-teks kanggo diproses, dadi kita bisa ujar manawa dheweke minangka wong tuwa asisten Apple.

Saiki Microsoft sing sawetara dina kepungkur ngumumake pungkasan asisten Cortana kanggo iOS lan piranti liyane entuk perusahaan Nuance kanthi rega $ 19.700 milyar. Investasi sing digawe perusahaane Satya Nadella bisa ana gandhengane karo pangembangan asisten liyane.

Pirang taun kepungkur ana hubungan antara Nuance lan Microsoft nggarap pangembangan platform Microsoft Cloud for Healthcare. Dadi investasi perusahaan Redmond saiki karo Nuance katon langsung fokus kanggo nambah koleksi data kesehatan lan awan. Lan ora ana alesan sing jelas liyane babagan iki kajaba ora nyepelekake ide ngluncurake asisten liyane. Babagan posisi eksekutif lan liyane ing Nuance, paling ora saiki, ora ana pangowahan. Perusahaan bakal gabung ing sawetara dina sabanjure.

Saiki Investasi dening Microsoft iki bakal dadi sing nomer loro paling gedhe ing sejarah sawise tuku LinkedIn taun kepungkur 2016, sing saiki ora gampang ngluncurake roket sawise kabar babagan hack hack para pangguna. Warta iki ora ana gandhengane karo masalah hacking, mesthine.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.