Migrasi foto saka Aperture menyang macOS Catalina kanthi luwih gampang ing versi 10.15.1

macOS Catalina bisa uga duwe kewan omo, luwih-luwih nalika akeh aplikasi sing mandheg makarya ing macOS Catalina, dikembangake ing 32 bit. Salah sawijining kekurangan kasebut ana ing migrasi album foto sing saiki kasedhiya Aperture

Migrasi ing macOS Catalina iku wajib amarga Aperture 32-bit. Nanging sing mesthine kudu sederhana, contone, bukak Foto lan pilih perpustakaan Aperture, iku ora gampang ing macOS 10.15.0. Nganti saiki, nalika kita pencet pilihan nalika mbukak Foto, foto asli diimpor lan ora diowahi.

Nanging masalah iki yaiku ditemokake dirampungake ing macOS 10.15.1. Apple wis kari ing kaca kasebut dhukungan langkah-langkah sing kudu dilakoni kanggo mindhah perpustakaan Aperture menyang Foto ing macOS 10.15.1. Kanggo nindakake iki, tindakake langkah-langkah iki:

  1. Pindhah menyang Finder banjur pilih File aperture. Kanthi gawan, file iki dununge ana ing folder Gambar.
  2. Saiki klik tombol mouse nengen kanggo ngakses "golek informasi".
  3. Sampeyan kudu ngakses bagean sing nuduhake "Jeneng lan ekstensi".
  4. Yen ditulis ".migratedphotolibrary", sampeyan kudu ngganti karo ".aplibrary". Saiki tutup submenu iki.

Saiki sampeyan kudu mbukak Foto lan pilih perpustakaan Aperture sing wis diganti. Kanggo nindakake iki, penet pilihan banjur tahan tombol sadurunge mbukak Foto. Menu bakal mbukak supaya sampeyan bisa milih perpustakaan sing pengin digunakake. Nalika semana pilih perpustakaan Aperture banjur pencet Pilih Photo Library.

Sampeyan bisa uga wis krungu masalah perpustakaan Aperture ing Catalina lan sampeyan ora bisa ngrampungake. Yen ngono, macOS Catalina 10.15.1 yaiku siyap kebak migrasi tanpa masalah. Yen ngono, yen sampeyan ora pengin metu saka Aperture, mesthi ana solusine. Kita ora bakal duwe kabeh fungsi, nanging bisa nggunakake terus. Kanggo nindakake iki, tututi pandhuan ing artikel ing Retroaktif.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.