Milih Mac paling apik kanggo kuliah

MacBook 12

Salah sawijining pitakonan sing biasane ora ditakoni nalika tuku peta universitas yaiku sing kudu dipilih. Ing pangertèn iki ana sawetara opsi sing kasedhiya lan saben siji gratis. pilih peralatan sing paling cocog karo kabutuhan lan kanthong sampeyan. Lan iku ing Apple wis dikenal, sampeyan bisa nglampahi mung cukup kanggo bisa lan peralatan nanggapi uga, iku fungsi lan apik tenan utawa nglampahi luwih akeh lan peralatan tenan kuat lan spektakuler mesin.

Komputer Apple kanggo kuliah

Milih komputer Apple sing paling apik kanggo universitas minangka tugas sing rada rumit lan ora gampang mangsuli pitakon babagan komputer sing cocog karo kita. ana akeh faktor maneko rupo sing mungkasi munggah nentokake tuku siji Piece saka peralatan utawa liyane.

Umume kasus, kanthi peralatan dhasar sing didol Apple, kita bisa ngatasi keraguan kanthi cepet, nanging ana uga mahasiswa sing luwih seneng peralatan sing luwih kuat. Ing kasus iki karo rawuh saka pemroses Apple Silicon M1 anyar, perusahaan kenek meja marang disparity karo Intel. Saiki luwih gampang milih Mac lan amarga kabeh duwe daya lan efisiensi energi sing cocog karo peralatan kasebut.

Apa wae, milih Mac kanggo universitas bisa dadi sirah cilik kanggo siswa, mula dina iki kita bakal nyoba ngatasi sawetara mamang sing ana nalika njupuk anyar Mac mung liwat 1000 euro kanggo njupuk menyang kelas lan bisa karo wong.

Desain lan bobot Mac

Input headphone MacBook Pro

Apple Mac anyar duwe desain sing ati-ati lan sanajan model MacBook Pro, kayane wis bali menyang jaman kepungkur kanthi bentuk sing luwih kandel. padha kurban sawetara bandar sing ing akeh kasus mahasiswa universitas ora nggunakake. Pramila wiwitane MacBook Pro anyar kanthi prosesor M1 ora bakal dadi peralatan sing disaranake kanggo mahasiswa utawa mahasiswa. Iki ora ateges yen pangguna pengin milih MacBook Pro iku versi ala, nanging sebaliknya.

Ing kasus iki, bobot saka peralatan lan peralatan 16-inch anyar dibukak dening Apple, kita waca menyang 16 ″ MacBook Pro, iku ora paling apik kanggo nindakake tansah dimuat ing tas ransel sanajan bobote luwih saka rong kilo bisa ditanggung.

Yen kita fokus ing MacBook Pro 14-inci, bobote 1,61 kg Luwih bisa ditanggung nanging isih ora paling praktis nalika nggawa sedina muput ing tas ransel utawa tas. Baleni maneh, iki ora kudu dadi sing bisa tuku maneh yen sampeyan pengin nyekel, iku peralatan sing disaranake nanging ora bakal dadi MacBook paling apik kanggo universitas amarga ukuran lan bobote.

Fitur Mac karo prosesor M1

Chip Apple M1

Ing kasus iki, keuntungan saka Mac anyar karo M1 brutal. Prosesor anyar sing diluncurake dening Apple iki menehi pangguna rasio daya lan otonomi sing menarik banget, mula saran pisanan sing diwenehake yaiku yen sampeyan bisa, langsung menyang komputer nganggo prosesor iki, apa wae komputer kasebut. Lan iku sing Ing subyek nganyari, iku uga aset penting kanggo duwe prosesor anyar nang Mac. awit ing tembe bakal dianyari manawa.

Nalika kita mbukak situs web Apple lan kita temokake MacBook Pro ora bisa dielingi kanggo kuliah tim iki tenan kuat lan menarik nalika mikir babagan tuku Mac kanggo universitas, nanging sampeyan kudu tansah mikir bab portability lan model 16-inch ora bakal paling dianjurake kanggo.

Model MacBook Pro liyane, 13-inci lan 14-inci, bisa uga ana ing "peralatan sing disaranake" iki kanggo universitas, sanajan dheweke pancene ora butuh akeh port ing pungkasan. pilihan kanggo beda-rega bisa nemtokake.

Lintang mahasiswa universitas yaiku MacBook Air

MacBook Air anyar luwih cepet tinimbang sadurunge

Ing wektu iki kita mung duwe MacBook Air sing isih ana. Tim iki mesthi dadi sing dipilih dening para siswa amarga bobote kurang, iki 1,29 kg. Tekane pemroses M1 anyar nggawe tim iki mesthi salah siji sing paling apik ing kabeh sejarah MacBook Air.

Sadurunge, siji-sijine saingan sing ana ing meja babagan portabilitas, fitur lan ukuran uga saka perusahaan Cupertino MacBook 12-inch. Pungkasan, peralatan kasebut ditarik saka pasar, menehi dalan menyang MacBook Air minangka pilihan sing paling apik babagan portabilitas.

Saiki karo rawuh saka prosesor M1 iki MacBook Air bakal kanggo kita peralatan paling apik nalika njupuk menyang universitas utawa sekolah, kanggo macem-macem alasan nanging utamané amarga layar LED gedhe 13,3-inch (diagonal) karo teknologi IPS, resolusi native 2.560 dening 1.600 ing 227 piksel, kang luwih saka cukup kanggo akeh kasus.

Rega MacBook Air minangka salah sawijining sing paling ketat

Rega soko sing uga muter ing sih saka MacBook Air. Lan sanajan bener, MacBook Pro 13 inci uga duwe rega sing padha karo MacBook Air iki kanthi prosesor M1, sing bagean saka 1.129 euro keuntungan ing syarat-syarat portabilitas luwih apik ing model Air. Mulane iku dadi bintang nalika milih komputer pisanan kanggo universitas.

Temenan kabeh wong bisa milih tim sing dikarepake kanggo universitas nanging ing kasus iki akeh mahasiswa universitas sing miwiti karo salah sawijining tim kasebut lan ing wektu sing suwe pungkasane adol kanggo tuku model sing unggul. Elinga yen komputer Apple ora kelangan dhuwit kaya komputer liyane, mula nalika didol kanggo tuku barang sing luwih kuat utawa luwih apik, investasi dhisikan bakal diganjar.

MacBook Air mesthi bakal dadi peralatan sing dipilih dening akeh sampeyan kanggo universitas lan Iki minangka salah sawijining keputusan sing paling apik babagan kualitas, kekuwatan, portabilitas lan rega. Banjur kabeh wong milih sing paling cocog karo dheweke, nanging iki bakal dadi pilihan sing paling apik kanggo kuliah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)