Mini HomePod wis didol ing Austria, Irlandia lan Selandia Baru

HomePod mini

Pungkasan lan sawise pengumuman sing digawe dening Apple sawetara dina kepungkur, perusahaan Cupertino ngeculake mini HomePod ing Irlandia, Austria lan Selandia Baru nalika esuk wingi dina Selasa tanggal 15 Juni.

Ora ana sangsi sing paling menarik babagan HomePod mini iki yaiku pesawat sing ditawakake kanggo pangguna Apple ing antarane kualitas swara, kompatibilitas lan rega. Lan piranti iki ngluwihi dadi speaker sederhana kanthi desain sing apik, amarga ana kemungkinan dadi asisten sampurna ing omah amarga kompatibilitas karo HomeKit karo asisten Siri.

Mini ‌HomePod‌ resmi diluncurake ing Oktober 2020 pungkasan ing pirang-pirang negara, ing antarane kita negesake Spanyol, Amerika Serikat, Australia, Kanada, Prancis, Jerman, Hong Kong, India, Jepang lan Inggris. Perusahaan Cupertino ngumumake yen ing wulan iki negara-negara liyane bakal diluncurake lan saiki tekan Austria, Selandia Baru lan Irlandia.

Nalika Apple ngluncurake HomePod, akeh pangguna ngarepake kedadeyan model sing luwih cilik kanthi rega sing luwih murah lan pungkasane perusahaan Cupertino ngluncurake mini HomePod iki. Iki minangka speaker sing menarik banget kanggo rega lan ukurane kanthi logis, swara kasebut ora bisa dibandhingake karo kakange. Kualitas swara apik, nanging aku durung bisa cocog karo HomePod asli. Yen ngono, tuku sing apik banget yen sampeyan butuh Siri ing omah lan uga pengin ngrungokake Apple Music.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.