Miturut hakim, Apple ora bisa nyegah Swatch ndhaptar "One More Thing"

Swatch Apple 2

Ukara "Sepisan Lagi" mesthi ana gandhengane karo Apple, ukara sing mesthi diucapake nalika wis soko khusus antarane tangan kanggo nampilake acara sing kedadeyan sajrone taun. Nanging, katon yen miturut hakim London, Apple ora bisa nyegah produsen jam tangan Swatch ndhaptar.

Kabeh diwiwiti wiwit taun 2015, nalika Swatch nyathet ukara mitos. Miturut hakim kasebut, Iain Purvis, telusuran kasebut bisa uga minangka upaya perusahaan kanggo ngganggu Apple, nanging iki ora ateges ora sah. Purvis wis setuju karo panjelasan Swatch, sing ujar manawa tembung kasebut digawe dening detektif televisi Colombo.

Dheweke uga nyathet yen pengadilan sadurunge dheweke salah ujar manawa "Tujuane Swatch wis nglintasi panggunaan merek sing ora cocog lan ora cocog." Kaya sing bisa diwaca ing Bloomberg:

Siji Bab Liyane ujar Steve Jobs ing pungkasan akeh presentasi Apple Inc. kanggo ngumumake produk kejutan anyar. Nanging Apple ora bisa tetep tetep nganggo tembung rangking pangadege, hakim London sing nolak pihak Swatch Group AG, Swiss, mrentah ing dina Senin ing perselisihan merek dagang sing wis suwe.

Nalika diumumake manawa Swatch arep ndhaptar One More Thing, Apple ujar manawa motivasi Swatch yaiku parodi perusahaan lan saliyane dadi manuver kapercayan sing ora apik saka perusahaan Swiss.

Ing 2017, Apple nggugat Swatch kanggo nggunakake slogan Tick Beda ing kampanye iklan anyar sing pariwara jam tangan kuarsa karo chip NFC kanggo mbayar, slogan sing wis didaftar sakcepete sawise One More Thing.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.