Miturut Kuo, kaca tingal Virtual Reality bakal nggunakake pangisi daya sing padha karo 14 ″ MacBook Pro

Kacamata AR

Kita terus karo desas-desus babagan kemungkinan diluncurake ing taun iki saka kaca tingal kasunyatan virtual dening Apple. Kacamata iki sing sawetara gosip wis dirilis babagan kepiye, saiki dikandhakake bisa nggunakake pangisi daya sing padha karo MacBook Pro. Pangisi daya 96W padha.

Ming-Chi Kuo terus ngeculake informasi lan / utawa desas-desus babagan kaya apa kaca tingal realitas virtual Apple ing mangsa ngarep. Dikarepake kanggo nampilake a kombinasi fitur augmented reality lan virtual reality. Dikarepake uga pangguna bakal nganggo piranti kasebut lan bisa sesambungan liwat layar OLED kanthi resolusi ultra-dhuwur. Kanthi aktif, lingkungan virtual ing saubengé kita bisa digarap.

Kabeh teknologi iki ndadekake baterei duwe makna khusus lan njupuk akeh wigati. Nganggep biaya sing kudu diasilake, penting supaya bisa diisi kanthi cepet lan baterei bisa tahan anggere bisa. Kapindho iku paling angel kanggo ngatasi wiwit baterei liyane, liyane bobot ing kaca tingal Lan tegese kita ora bisa duwe set sing padha nganti suwe. Kanggo sistem pangisian daya, iki sing dadi fokus Kuo saiki.

Analis ngandika yen kaca tingal kasunyatan virtual padha bakal nggunakake pangisi daya padha 14-inch MacBook Pro. Yaiku pangisi daya 96 watt. Iku bisa uga ora mung podho karo Mac. Iku kamungkinan sing uga duwe chip M1, senajan uga dikabarake sing bisa nggunakake Engine syaraf luwih cepet supaya njelasno gambar luwih cepet saka mburi dina. dadi tujuan utama.

Kita kudu ngenteni suwe lan yen gosip kasebut bener, bakal ana ing pungkasan taun iki nalika kita bisa ndeleng Tim Cook nampilake siji liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.