Miturut Prosser, Beats Studio Buds bakal dirilis tanggal 21 Juli

Ngalahake Studio Buds

Sawise akeh desas-desus babagan ana headphone anyar saka merek Beats lan nalika bisa uga rame ing pasar, analis Prosser wani nemtokake tanggal. Miturut dheweke, headphone kasebut dheweke wis duwe LeBron James bakal diluncurake ing pasar tanggal 21 Juli. Malah sadurunge uga dikabarake AirPods 3 sing dumadakan ora ana sing dingerteni.

Bener yen desas desus lan bocor ing sekitar Beats Studio Buds saya suwe suwene rong minggu kepungkur, kita isih durung ngerti babagan peluncuran kasebut. Sejatine manawa kabeh gambar sing wis katon lan liya-liyane, samesthine meh meh wae. Saiki, laporan anyar negesake manawa headphone nirkabel anyar ing baris Beats bakal diluncurake tanggal 21 Juli. Ing laporan kasebut, Jon Prosser ujar sumber sing bisa dipercaya Ngumumake Headphone Anyar Bakal Diluncurake tanggal 21 Juli liwat siaran pers.

Bocor babagan desain utawa spesifikasi kasebut ora penting banget, luwih-luwih amarga akeh gambar sing wis bocor kepiye carane bisa uga. Pemain basket kasebut katon nganggo headphone sing durung nate katon lan ora ana ing pasar lan mulane dheweke dianggep minangka Studio Buds, nanging ora dingerteni sejatine. Yen kabeh wis dikonfirmasi, mung liwat sewulan kita bakal duwe saingan anyar AirPods Pro ing pasar. Sing padha ora ngomong maneh babagan dheweke.

Kayane desas desus wis mandheg anggone Beats anyar iki. Peluang? Aku ora ngira. Kabeh kudu ana tempo lan Apple ahli ing babagan kasebut. Kayane ana aceased ing desas-desus AirPods 3 amrih ora njupuk perhatian saka Studio Buds anyar iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.