Mode game Fortnite's Save the World bakal mandheg digunakake ing macOS tanggal 23 September

Ing tanggal 28 September, Apple nutup akun pangembang Epic Games, sing tetep ana gandhengane karo Unreal Engine. Ing basa Spanyol, iki tegese ora ana versi Fortnite kanggo macOS lan iOS sing dianyari maneh, dadi ora duwe akses menyang kabeh konten musim 4 bab 2.

Yen saliyane main mode perang royale Fortnite, sampeyan uga main mode Simpen mode jagad, kita uga duwe warta ala, wiwit game kasebut bakal mandheg wiwit 23 September, tanggal pembaruan 14.20 bakal dirilis, versi sing bakal nyebabake kesalahan pemain versi 13.40 (update Fortnite paling anyar kanggo piranti Apple).

Ngirit donya - Fortnite

Kanthi cara iki, Epic Games ngumumake manawa Mode Simpen World of Fortnite ora bakal kasedhiya maneh kanggo macOS. Beda karo mode battle royale, Save the world ora gratis, mula raksasa video game bakal ngasilake dana kanggo kabeh pemain sing tuku pangadeg utawa paket starter (kalebu sing luwih apik) lan sing bakal muter Save the world ing macOS antara tanggal 17 September, 2019 lan 17 September 2020.

Kaya sing sampeyan lakoni sawetara minggu kepungkur karo pangguna iOS, tuku kalkun ing macOS sajrone wektu kasebut uga bakal dikembalikan. Pengembalian dana iki wis diwiwiti lan butuh nganti 2 Oktober supaya bisa ditampilake ing akun bank pangguna. Pangguna ora prelu nindakake apa-apa kanggo entuk pengembalian dana.

Ngirit jagad iki

 

Mode Simpen World of Fortnite (kaslametané lan game jagad terbuka yen sampeyan kudu nindakake misi slamet serangan zombie) minangka mode Fortnite pisanan sing tekan pasar kanthi akses awal ing 2017, kanthi versi pungkasan tekan wulan Juni 2020.

Ing pungkasan 2017 nggawe mode perang royale sing diilhami game PUBG. Nalika iku dadi hit sing kita wis ngerti, tekan 10 yuta pemain 2 minggu sawise diluncurake, nalika penjualan mode Save the World meh ora ngluwihi siji yuta kopi sajrone sewulan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.