Mode layar tertutup ing MacBook nganggo layar eksternal

tampilan eksternal macbook pro

Akeh sing bakal entuk salah siji adaptor kasebut supaya bisa nyedhiyakake layar eksternal menyang MacBook. Dheweke yaikuTampilan Mini menyang adaptor HDMI utawa VGA (Saiki Microsoft uga nyedhiyakake Lumahing karo adaptor sing kritis dawa iki). A aksesoris sing ngidini kita duwe rong layar ing Mac supaya bisa digunakake kanthi cara sing luwih nyaman. Kajaba iku, kanthi Mavericks sampeyan bakal duwe rong piranti amarga loro layar bakal rampung kabeh menu kaya loro piranti sing beda.

Sampeyan bisa uga wis mbutuhake mung pengin nggunakake monitor eksternal ikiElinga yen sampeyan nggunakake layar MacBook lan eksternal sampeyan bakal nduplikasi karya kertu grafis sampeyan ... Kaya sing dakkandhakake, sampeyan mung bisa nggunakake layar eksternal lan nggunakake MacBook mung nganggo layar kasebut (Iki kompatibel karo MacBook Pro lan Air uga). Banjur kita ninggalake sampeyan langkah-langkah kanggo ngetutake supaya bisa nggunakake mode 'layar tertutup' ing MacBook.

Kaping kabeh sampeyan kudu duwe mouse lan keyboard eksternalTemenan, yen layar MacBook ditutup, sampeyan ora bakal bisa ngakses periferal internal MacBook. Sampeyan uga kudu Adaptor daya MacBook, mode iki mung bisa digunakake nalika dipasang ing kekuwatan; lan pungkasan (lan ora kalah) kita butuh layar eksternal.

  1. Kita bakal priksa manawa duwe dipasang MacBook menyang stopkontak nganggo adaptor daya.
  2. Kita bakal masang mouse lan keyboard menyang MacBook (ing kasus kasebut liwat kabel). Yen duwe mouse lan keyboard nirkabel, kita kudu ngubungake sadurunge ing panel Bluetooth ing MacBook.
  3. Kita bakal verifikasi manawa ing panel Preferensi Sistem, kita wis ngaktifake pilihan 'Aktifake komputer liwat piranti Bluetooth', dadi kita bisa nundha peralatan lan urip maneh karo piranti eksternal kasebut (nalika wis nyambung liwat Bluetooth).
  4. Sambungake tampilan eksternal liwat adaptor Port Tampilan Mini.
  5. Sawise desktop komputer katon ing tampilan njaba, tutup tutup komputer.
  6. Nalika nutup tutup: Ing OS X Lion lan mengko, tampilan eksternal bakal dadi biru banjur nampilake desktop. Ing Mac OS X v10.6.8 lan luwih dhisik, tangi komputer kanthi ngeklik tombol mouse utawa pencet keyboard eksternal tombol .

Sepisan sampeyan mbukak layar MacBook maneh kabeh bakal bali dadi normal. Sampeyan uga ora prelu kuwatir pemanasan MacBook, siyap digunakake ing mode iki lan liwat engsel layar ventilasi MacBook bakal beredar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

9 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   andres ngandika

    Aku pengin, nanging ing imac, mateni layar imac. contone, nalika nonton film aku bakal ndeleng ing monitor eksternal lan ing imac ora ana cara kanggo mateni, mung mudhunake padhang.

    1.    dinepada ngandika

      Kayane aku, yen ana cara kanggo mateni monitor ngluwihi nyuda padhange lan nggunakake kontrol kombinasi + shift + eject

      1.    andres ngandika

        ora, cara kasebut kanggo mateni utawa nundha layar, nanging kabeh layar sing gegandhengan, sing dakkarepake yaiku mateni mac lan ninggalake eksternal, lan ora bisa digunakake.

  2.   Ploki ngandika

    Komputer Apple sing pertama yaiku MacBook aluminium (pungkasan 2009 aku kira isih kelingan) karo salju Leopard. Aku kelingan kaping pisanan aku dipasang ing tampilan eksternal lan ngenteni sawetara jam babagan carane nggawe iki.
    Nalika pungkasane aku google, aku link menyang salinan manual online, saka MacBook (sing wis ditemokake sadurunge nggunakake lampu sorot) sing nuduhake…. Pasang kabeh, tutup tutup banjur penet tombol apa wae.

    Minangka salah sawijining wayahe sing nggawe aku yakin (seneng) carane jagadku ganti dadi Switcher.

  3.   Claudia ngandika

    Apa ana sing ngerti kepiye carane ora kudu nggunakake daya kasebut? Matur nuwun

  4.   aramoix00 ngandika

    Hai Sadurunge bisa masang TV menyang Macbook Air lan nutup tanpa masalah. Ing sawijining dina, aku ngowahi setelan tampilan dadi 1024 lan ora bisa digunakake maneh. Ndadekake aku ing format TV sing ora dingerteni, ndeteksi format. Aku ora ngerti apa amarga amarga ngganti resolusi amarga TVku wis lawas, ora motret, apa ana sing bisa nulungi aku? Aku ngira yen kertu grafis wis meneng, malah diganti, nanging durung bisa menehi hasil sing apik.

  5.   juanitolinares ngandika

    Ya, aku wis nggoleki ing endi wae lan ora nemokake solusi, matur nuwun amarga wis nuduhake ilmu

  6.   Diaz Galvan ngandika

    Hai, aku duwe Macbook wiwit awal 2009 karo port MiniDVI. Layarku wis rusak suwe lan aku ora bisa ndeleng apa-apa, nanging komputer urip lan kayane bisa mlaku kanthi apik. Aku tuku adaptor kanggo HDMI nanging nalika aku nyambung menyang layar eksternal, misale komputer kasebut bisa dideteksi nanging katon ireng kabeh. Aku ngira aku kudu milih preferensi sistem ing Mac lan menehi pilihan "Ndeteksi layar", nanging amarga aku ora weruh apa-apa ing layar Mac, mula aku ora bisa. Apa ana sing ngerti kepiye, bisa uga kanthi printah keyboard?

    regards

  7.   rodrigo ngandika

    Sugeng enjing, mesthine komputer kudu nyambung karo listrik supaya sinyal bisa dikirim menyang monitor eksternal