Pungkasan jaman, iPod Nano lan iPod Shuffle ilang

Apple nyelehake minggu pungkasan Juli 2017 iki iPod Nano lan iPod Shuffle. Kasunyatane yaiku yen jaman ganti-ganti lan suwe saya suwe Apple ora nggatekake maneh para pemain musik kasebut sanajan wis urip pirang-pirang taun lan dadi bagean sing penting banget ing lintasan perusahaan, saiki dheweke wis ilang saka toko online lan bisa ujar manawa kita lagi ngadhepi jaman pungkasan.

Kabukti iPod Touch paling anyar isih kasedhiya Ing toko, sing luwih mirip karo iPhone kanggo layar 4 ″ uga wis entuk rega sing luwih apik (luwih terjangkau) lan paningkatan kapasitas ing versi paling kuat.

IPod Nano sing nambah layar cilik digawe anyar dening Apple, nanging kita wis ngobrol babagan luwih saka setengah taun kepungkur minangka pasar turahan kanggo Apple. Kajaba iku, kudu dipikirake manawa smartphone umume lan utamane iPhone ing Apple, nggunakake meh kabeh pangguna sing mung pengin pamuter musik amarga ora ngidini ngrungokake musik, bisa uga asring digunakake kanggo nelpon lan Iki mergo apik yen metu olahragasampeyan ora butuh luwih saka siji piranti.

IPod Nano lan iPod Shuffle urip pirang-pirang taun ing iPhone, nanging jelas volume sales sing dipikolehi amarga para pemain kasebut ora penting kanggo Apple lan kita yakin dheweke wis ngreksa pirang-pirang taun luwih saka apa sing diwakili.

IPod Tutul terus lan rega sing luwih larang

Tanpa mangu-mangu, para ahli waris paling gedhe yaiku iPod Touch ing layar "luwih gedhe" ing jagad iki lan amarga iki wajar yen tetep sawetara taun maneh ing toko Apple. Oalah, iPod Touch ora penting ing babagan penjualan ing Apple, nanging wis jelas kamiripan paling gedhe karo iPhone kanthi opsi kanggo nginstal aplikasi kanggo muter utawa padha, dheweke nggawe tetep suwe.

IPod Touch iki dianyarake ing taun 2015 nganggo chip A8 lan kamera 8 Mpx iSight sing dipasang ing iPhone 6, sawijining prekara sing ora bisa diragukan supaya piranti tetep sehat. Pangurangan rega uga nilar model 16 GB lan ngidini por 229 euro kanggo entuk model 32GB saka memori. Yen pengin mbuwang luwih sithik, bisa entuk Model 128GB udakara 339 euro.

IPod Nano lan iPod Shuffle seneng banget!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Xabier P. Migoya ngandika

    Halo Jordi;

    Dheweke butuh wektu suwe kanggo nyopot iPod Shuffle lan Nano saka situs web, kanggo Apple dina iki produk kasebut minangka sisa produk kaya sing dicritakake ing artikel sampeyan. Nanging iki minangka garis produk sing isih ana amarga Apple pengin, muga-muga yen duwe spesialisasi ing HiFi iPods mesthine duwe pasar ...

    Ing jamane aku nulis artikel ing blog babagan lintasan karo iPod: http://www.orgullosodeserfriki.com/2013/09/ipod-nano-7g-el-fin-de-un-ciclo.html. Ing artikel kasebut, aku ngarep-arep bakal nggawe generasi iPod liyane, nanging suwe-suwe aku nulis artikel liyane mbandhingake produk FiiO X1 lan iPod Nano 7G: http://www.orgullosodeserfriki.com/2016/12/comparativa-fiio-x1-1-gen-vs-ipod-nano.html.

    Matur nuwun.

    A Salam.