Amazon Music dadi panas banget saka Apple Music

Amazon Music

Yen ngomong babagan streaming musik, biasane kita matesi panorama saiki menyang Apple Music (kanggo bagean sing kudu kita lakoni) lan Spotify (saingan utamane lan sing paling tuwa). Nanging ana urip ngluwihi Apple Music lan Spotify Lan yen ora ngandhani Jeff Bezos kanthi layanan musik streaming Amazon Music.

Layanan streaming musik Amazon mung ngumumake wis ngluwihi 55 yuta pangguna. Tokoh resmi Apple Music paling anyar tanggal Juni 2019, kanthi 60 yuta pelanggan. Tokoh resmi paling anyar saka Spotify yaiku wiwit September 2019, kanthi 113 yuta pelanggan.

Amazon negesake manawa layanan streaming musike wis tuwuh 50% taun-taun ing Amerika Serikat, Inggris, Jerman lan Jepang. Ing Spanyol, Italia, Prancis lan Meksiko jumlah klien wis tikel kaping pindho.

Steve Boom, Wakil Presiden Apple Music, ujar manawa:

Strategi kita unik lan, kaya kabeh sing ditindakake ing Amazon, diwiwiti karo para pelanggan. Kita mesthi fokus kanggo nggedhekake pasar streaming musik kanthi menehi pilihan kanggo para pamireng amarga ora ngerti amarga pamireng beda duwe kabutuhane.

Kita ora ngerti apa nomer sing wis ditampilake Apple Music Iki kalebu pangguna Perdana Musik lan sing seneng layanan sing didhukung iklan gratis Amazon, nanging kemungkinan besar. Yen mangkono, isih butuh cara sing luwih dawa supaya bisa nyedhaki 248 yuta pangguna saben wulan Spotify yen nggawe pelanggan lan mbayar pangguna.

Apple mung nawakake siji mode panggunaan: langganan tanpa iklan. Yen kabeh telung modalitas kalebu ing tokoh sing diterbitake Amazon, isih adoh saka ancaman kanggo Apple Music. Amazon, ora kaya Apple Music, nawakake mode HD kanthi rega 14,99 euro saben wulan, kajaba versi kualitas standar kayata Apple Music kanthi rega 9,99 euro saben wulan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.