Apple Music nuntut kompetisi sing ora adil

Apple Music digugat amarga kompetisi ora adil

Ana masalah anyar ing Apple. Wektu iki kita ora ngomong babagan Coronavirus, sing nggawe rencana kanggo ngowahi perusahaan Amerika, yen dudu panjaluk anyar. Perang ukum anyar iki fokus ing layanan Apple Music amarga kompetisi ora adil. Apple ora dhewekan dadi terdakwa, amarga perusahaan wis miwiti proses ukum tumrap kabeh layanan musik streaming.

Apple Music, Spotify, Amazon, Google ... dituntut Pro Music Rights (PMR), organisasi nirlaba. Minangka organisasi hak kinerja publik kaping lima sing dibentuk ing Amerika Serikat.

Pro Music Rights (PMR) nuntut Apple Music lan layanan musik streaming liyane

Sanajan sing diunggahake dening Pro Music Rights minangka panjaluk anyar, masalah kasebut ora anyar kanggo Apple Music utawa kanggo perusahaan liyane sing khusus kanggo layanan musik streaming. Ing Desember 2019, dheweke wis nuntut Apple amarga diduga streaming musik berhak cipta tanpa entuk lisensi sing pas.

Proses yudisial anyar diajukake ing Pengadilan Negeri Connecticut, Amerika Serikat, nuduh Apple, Amazon, Google, Spotify, SoundCloud lan perusahaan streaming liyane duwe «nandatangani perjanjian, kombinasi lan / utawa konspirasi ilegal kanggo mbusak PMR saka pasar lan nyetel rega luwih murah tinimbang sing ditemtokake ing pasar.

Pro Music Rights negesake manawa perusahaan streaming nglanggar Undhang-undhang Sherman, Undhang-undhang Antitrust Connecticut, lan Undhang-undhang Praktik Bisnis Connecticut, negesake manawa dheweke wis setuju bisa kerja bareng kanggo ngilangi persaingan sing sah.

PMR saiki ngontrol pangsa pasar 7,4% ing AS. lan main karo para pemain terkenal kayata Snoop Dogg, A $ AP Rocky, Wiz Khalifa, Pharrell, Young Jeezy ... lsp; Kita ngomong babagan pondasi kanthi akeh ing pasar musik. Kita bakal ndeleng kepiye kedadeyan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.