Apple Ngumumake Tanggal Rilis kanggo Musim XNUMX ing Central Park

Central Park ing Apple TV +

Apple ngumumake tanggal perdana musim kaping pindho saka seri animasi Central Park, seri sing bakal tayang musim kaping loro ing 25 Juni. Kajaba iku, dheweke wis njupuk keuntungan saka pengumuman kasebut menyang konfirmasi manawa wis nganyari kaping telu, musim ketiga sing saiki kita durung ngerti kapan bakal dirilis.

Central Park minangka seri animasi musik. Saben episode anyar nampilake telung 3 lan 4 lagu asli. Kanthi cara iki, nalika mangsa ketiga rampung kasusun kanggo seri iki luwih saka 100 lagu asli.

Central Park ngubengi kulawarga Tillerman, kulawarga sing ngurus Central Park, paru-paru (kaya sing diarani sawetara) ing New York City. Kulawarga kasebut kalebu Owen (manajer taman), wartawan Paige (garwane). Figs Cole minangka pacangan segawon nalika Molly ngenteni dina nggambar kartun superhero.

Kaya ing seri apa wae, ana wong jahat, dibaptis dadi Bitsy, agen real estate sing pengin ngowahi taman ikon New York City ing rantai hotel. Pencipta seri iki, Loren Bouchard, padha karo seri Bob's Burger.

Central Park main musim pertama ing Mei kepungkur., musim kapisan sing kasusun saka 10 episode. Seri iki duwe, ing versi Inggris kanthi swara saka Josh Gad (sing uga wis muni Olaf ing Frozen Disney), Leslie Odom Jr., Tituss Burgess, Kristen Bell, Stanley Tucci, Daveed Diggs, lan Kathryn Hahn.

Akeh aktor kasebut wis melu produksi musik BroadwayMula bakaté nalika nyanyi lagu-lagu saka seri animasi musik iki. Seri kasebut dianjurake kanggo wong sing umure luwih saka 7 taun, mula yen sampeyan durung nate weruh lan duwe anak, mesthine kudu dideleng.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.