MWC taun iki mbukak lawang kanggo kabeh wong sing duwe tiket saka € 21

Sanajan sejatine Apple ora nate dadi salah sawijining peserta ing Mobile World Congress ing Barcelona, ​​perusahaan Cupertino mesthi wis siyap kanggo tanggal sing dianakake jinis acara kasebut amarga bisa nambah fokus kanthi cepet. Ing kasus iki, kaya taun-taun sadurunge Apple ora bakal melu acara Barcelona, ​​nanging uga ora akeh perusahaan liyane sing wis mutusake ora bakal melu fisik amarga pandemi COVID-19.

Ing pangertene iki, GSMA, sing dadi pengelola ngatur MWC, nerangake ing sawijining konferensi pers yen bakal ngowahi cara supaya bisa diakses acara kasebut. Ing kasus iki kongres sing bakal dianakake wiwit 28 Juni bakal ngidini mlebu umum kanggo 21 euro.

Kaping pisanan MWC adol tiket menyang masarakat kanthi rega kasebut

Saiki acara sing dianakake ing Barcelona "diwatesi" kanggo wong sing bisa mbayar 1.000 euro kanggo akses, pameran lan media teknologi khusus saliyane perusahaan teknologi gedhe sing nampilake smartphone anyar lan piranti liyane. Ing kasus iki yaikuakses menyang masarakat umum kaping pisanan ing sejarah kanthi rega sing terjangkau saben tiket.

Ing kasus iki 30.000 tiket bakal ditawakake nekani situs Fira de Barcelona taun iki lan nikmati pengalaman rawuh ing Kongres Dunia Seluler sing atipikal. Lan akeh perusahaan sing biasane melu ing Kongres Dunia Seluler ngumumake sawetara dina kepungkur amarga amarga pandemi, dheweke ora bakal melu acara kasebut, nanging bakal kanthi virtual.

Kabeh sing pengin tuku tiket kanthi rega € 21 plus pajak kanggo nindakake saka tautan sing padha.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.