Nate Mann gabung karo pemeran Master of Air

Nate mann

Lan kita terus ngomong babagan proyek Master of Air, proyek sing kayane wis ditinggal dening Apple lan Spielberg lan Tom Hanks pirang-pirang taun kepungkur. Warta paling anyar sing ana gandhengane karo seri iki, diwiwiti saka Variety.

Miturut media iki, Nate Mann wis nandatangani perjanjian kolaborasi karo Apple TV + dadi bagean saka Master of Air miniseries, yaiku kelanjutan saka Blood Brothers. Mangkono, Nate gabung karo aktor Austin Butler, Callum Turner y Anthony Boyle.

Nate bakal main karo Mayor Rosie Rosenthal. Seri kasebut bakal diproduksi dening Playtone lan Amblin Television. Produsen eksekutif bakal Steven Spielberg, Tom Hanks, lan Gary Goetzman.

Master of Air nyritakake sejatine a klompok nom-noman sing nyetir pesawat pengebom kasebut sing mbantu ngalahake Jerman Nazi ing WWII. Miniseri kasebut adhedhasar novel Masters of Air: Donald L. Miller: Bomber Boy ing Amerika sing Perang Perang Udara Nglawan Nazi Jerman, lan skrip kasebut ditulis dening John Orloff, panulis skrip Brothers of Blood.

Nate Mann sacoro prakteke ora dingerteni ing industri film amarga mung peran sing ditemokake ing seri kasebut Ray Donovan.

Austin Butler saiki njupuk film kasebut Elvis ing kana dheweke main dadi tokoh utama. Butler bakal muter Komandan Gale Cleven.

Callum Turner yaiku a Aktor Inggris sing wis melu seri kayata Perang lan perdamaian, Jupuk y Kewan Fantastic: Kadurjanan Grindelwald, film lakon Johnny Deep. Turner kanggo main Panglima John Egan

Anthony Boyle, misuwur amarga peran ing Z, kutha sing ilang, Tolkien y Agatha Christie: Kesalahan Tragis, bakal muter peran saka Komandan Crosby.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.