Deleng folder Pustaka, didhelikake kanthi gawan ing MacOS Sierra

library_finder_menu_ir Pangguna sing akeh, disaranake pangguna Mac, arep pindhah menyang komputer Apple. Umume padha golek konsistensi, kanthi piranti lunak lan perangkat keras sing dikembangake supaya bisa saling sesambungan. Pangembang MacOS ngerti iki lan Dheweke nyoba nggawe sistem operasi kanthi praktis lan gampang kanggo pangguna sing miwiti lelungan nganggo Mac pertama.

Kanthi gawan, pangguna Windows kanthi rutin ngakses folder sistem. Ing MacOS, yen sampeyan ora ngerti kanthi jero, sampeyan bisa ngowahi sing ora kudu sampeyan lakoni kayata: mbusak file, utawa mindhah folder menyang lokasi sing salah, lsp.

Mungkin amarga iki, ing versi MacOS Sierra saiki, folder perpustakaan didhelikake minangka standar. Kaping pisanan, pitutur marang kowe manawa pangguna normal ora bakal kliwat folder sing dimaksud, nanging pangguna canggih sing pengin ngerti utawa mbusak informasi saka hard disk, bisa uga butuh akses menyang folder kasebut. Folder kasebut ngemot data dhukungan aplikasi, cache lan file pilihan.

Mula, folder kasebut didhelikake, amarga ora bisa ditemokake ing menu sing biasane: ing menu ndhuwur, menu "Go".

Kanggo ngakses, kita kudu nindakake tumindak iki:

  1. Ing menu Finder, klik «Go».
  2. Sawise menu ditampilake, kita kudu pencet tombol «Alt» kaya sihir, pilihan Pustaka katon, ing tengah tengah menu.
  3. Pindhah tanpa ngeculake kursor menyang fungsi kasebut lan sampeyan bakal bisa ndeleng cara ngakses folder pangguna aktif. Bukak perpustakaan ing OS X

Kaya biasane, kita duwe trabasan keyboard sing bakal ngidini kita ngakses saka sing golek, langsung menyang folder Library pangguna aktif. Trabasan keyboard iki yaiku: Prentah + Shift + L. 

Lan pungkasane, yen kita pengin terus opsi perpustakaan katon ing fungsi "Go" sing Golek, kita bisa ngaktifake, amarga pitulung saka terminal. Ing kasus iki, baris printah kanggo nulis yaiku:

chflags nohidden ~ / Perpustakaan /

Kaya biasane, disaranake sampeyan ora ndemek apa-apa ing folder Pustaka, kajaba manawa sampeyan yakin babagan tumindak iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

5 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Daniel ngandika

    Aku wis nyoba ndeleng folder kanthi mencet Wing lan siji-sijine kedadeyan yaiku lambang Command ditambahake ing ngarepe folder Ngemot. Saka folder Library utawa warta kanthi tips iki. Aku mung ngakses karo trabasan keyboard.

  2.   Daniel ngandika

    Errata menyang komentar sadurunge: Maca Alt, dudu Ala.
    Gracias

  3.   Javier Porcar ngandika

    Tengen, apa sing sampeyan ucapake kedadeyan ing update anyar menyang 10.12.2.
    regards

  4.   Andrea ngandika

    Sugeng siang, matur suwun atas sumbangan.

    Aku pengin supaya Perpustakaan mesthi katon, nanging printah: "chflags nohidden ~ / Library /" ora bisa digunakake kanggo aku ing Terminal. Aku nyoba ngganti Library dadi Library, Library ... lan ora ana apa-apa

    Salam lan Matur suwun.

    1.    Omar meneses ngandika

      Pancen Apa sing ditulis ing artikel iki ora bisa digunakake.