Kepiye ndeleng riwayat Safari ing Mac sampeyan?

 

lambang safari

Ora mung safari menehi cara paling cepet kanggo browsing web ing komputer, uga paling efisien nalika ngontrol konsumsi daya ing OS X, sing nggedhekake umur batere Mac.

Amarga akeh pangguna Mac nggunakake Safari saben dina, riwayat penjelajahane kebak karo log saka situs web sing sadurunge dikunjungi. Yen sampeyan pengin golek cara bali menyang situs sing dibukak sadurunge Kanthi nggoleki riwayat penjelajahan sampeyan, bisa dadi angel banget nalika disimpen ing wulan utawa taun.

sejarah safari mac iphone

Kaya ing iOS, Safari kanggo Mac nawakake trabasan trep sing ngidini sampeyan cepet mlumpat menyang kaca web sing sadurunge dibukak adhedhasar saben tab.

Cara ndeleng riwayat Safari anyar ing Mac:

1) Ayo lunga safari Ing Mac, bukak tab anyar, lan bukak sawetara situs web, banjur tututi sawetara tautan.

2) Nggawe klik y penet terus tombol 'Bali' ing Safari ing toolbar ndhuwur.

3) Pilih kaca web sadurunge dibukak ing menu, banjur culake tombol mouse.

Situs web sing ditampilake ing dhaptar iki khusus kanggo riwayat tab saiki. Yen sampeyan pindhah menyang papan liya, banjur klik terus tombol kasebut Maju maneh saka Safari, sampeyan bakal bisa ndeleng riwayat browsing liyane gumantung karo situs web tartamtu sing wis dibukak. Kaya sing sampeyan ngerteni yaiku gampang banget, nanging salah sawijining perkara sing sampeyan ora ngerti kajaba sampeyan maca ing kana.

Trabasan iki Uga bisa digunakake ing Safari ing iPhone, iPod touch lan iPad. Kolega kita, Jordi, bubar mulang babagan carane nggawe trabasan keyboardApa sampeyan bisa ndeleng ing iki artikel. Yen sampeyan pengin ndeleng ing download sejarah ing Mac sampeyan bisa nindakake Kene. Lan yen sampeyan pengin riwayat browsing sing cetha saka Safari, tutul Kene.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Topotamalder ngandika

    Apa sampeyan pancen wis nulis artikel iki ??? Apa sampeyan ngguyu watu kasebut?

  2.   Catur ngandika

    Hahaha, sesuk sijine artikel babagan "cara ngaktifake Mac." LOL

    1.    Yesus Arjona Montalvo ngandika

      Manungsa yen ora ngandhani carane nggawe trik sederhana iki, sampeyan ora bakal ngerti, paling ora aku ngerti.

bool (bener)