Negara bagian South Carolina lan Apple kerja sama kanggo mbukak 8 pusat data akses gratis

Kamar IMacs

Apple lan pamrentah South Carolina wis kerja sama kanggo nggawe wolung pusat data anyar mbukak kanggo umum. Inisiatif gedhe manawa perusahaan kudu luwih semangat, amarga duwe akeh sumber daya.

Bakal nandur modal ing 6 yuta dolar, iku dosa kanggo raksasa Amerika, lan kanthi iki bakal mbantu akeh wong sing kanggo sinau utawa kerja kudu makarya karo Mac, nanging ora duwe sumber daya supaya bisa duwe. Inisiatif apik sing dakarepake bakal nyebar menyang luwih akeh negara lan negara.

Amarga kolaborasi gubernur South Carolina lan pamrentah lokal, Apple bakal melu investasi 6 yuta dolar kanggo dibangun wolung pusat data Mac akses mbukak kanggo kabeh warga ing saindhenging negara.

Inisiatif Gubernur McMaster

Gubernur Henry McMaster ngumumake inisiatif kasebut ing sawijining konferensi pers minggu iki, ujar manawa akses Apple menyang broadband lan komputer "bakal nguatake upaya pelatihan kerja paling apik ing South Carolina kanthi menehi komunitas lan individu akses menyang sumber daya sing dibutuhake. kanggo nggedhekake partisipasi ekonomi sing maju ing negara kita."

Adhedhasar proyek sing wis diumumake sadurunge, Apple bakal makarya karo HBCU (Colleges lan Universitas Ireng Sejarah), Sistem Sekolah Teknik Carolina, lan komunitas lokal kanthi strategis kanggo mbangun pusat-pusat anyar ing lokasi sing bisa dilacak karo akeh wong.

Susan prescottWakil presiden pangembang lan hubungan perusahaan Apple ujar manawa Apple percaya banget karo pendidikan lan akses sing padha karo teknologi minangka ekualiser sing apik kanggo komunitas:

Ing Apple, kita yakin manawa pendhidhikan minangka ekualiser, lan akses menyang teknologi minangka kunci kanggo sinau lan tenaga kerja saiki. Kita bangga manawa produk Apple wis dipilih dening University of South Carolina lan Benedict College kanggo laboratorium pendidikan sing anyar. Tujuane kita yaiku supaya kabeh wong Carolina Selatan duwe kesempatan kanggo sinau, program, nggawe lan tuwuh kanthi cara anyar.

Rincian babagan jinis apa Macs dheweke bakal dilebokake ing pusat; nanging, iki bakal mbukak kanggo digunakake dening staf, siswa, lan anggota komunitas kanthi rutin tanpa biaya. Bravo kanggo Apple, lan negara bagian South Carolina.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.