Netflix ngidini sampeyan nyetel kualitas video lan ngontrol data ing iPhone

Aplikasi saka Netflix Kanggo iPhone lan iPad, nampa nganyari sing wingi sing ngidini nyetel kualitas puter maneh konten supaya bisa ngontrol panggunaan data seluler, yen digunakake, uga fungsi akses cepet kanggo 3D Touch ing iPhone 6s lan 6s Plus anyar .

Iku ing awal Maret nalika Netflix ngumumake yen ing wulan Mei bakal nggabungake fungsi anyar sing bakal ngidini ngirit data seluler. Mangkono uga.

Wingi awan app Netflix kanggo iOS, tekan versi 8.4.0, nggabungake ing menu pilihan «Setelan aplikasi» sing bisa nyetel kualitas video lan kanthi iki ngontrol konsumsi data supaya ora dikenani biaya yen tarif «ora winates». Kabeh iki anggere kita ngidini reproduksi video saka Netflix saka Setelan / Konfigurasi → app Netflix.

IMG_9050

IMG_9051

Ing bagean "Setelan Aplikasi" bagean anyar, setelan kontrol sing diaktifake kanthi standar bakal ngidini pangguna muter konten udakara 3 jam saben data gigabyte, nanging kita bisa ngowahi kualitas video dadi "Kurang" (4 jam kanggo saben GB) , "Sedheng" (2 jam saben GB), "Dhuwur" (1 jam saben GB) utawa "Unlimited" mung disaranake kanggo rencana data tanpa wates, apa ana ing Spanyol? 😅

Saliyane kontrol data seluler, nganyari 8.4.0 saka Netflix ing App Store uga nggabungake dhukungan kanggo 3D Tutul lan tumindak cepet langsung saka lambang layar ngarep, perbaikan navigasi VoiceOver, lan macem-macem perbaikan bug.

Netflix-iOS-nganyari

Sampeyan bisa download Netflix ing App Store gratis sanajan sampeyan butuh langganan kanggo nonton film, seri, lan dokumenter.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)