Aktifake pangguna Root kanthi macem-macem cara

user-root-activ-0

Nalika mlebu menyang Mac, saliyane karo administrator utawa akun pangguna standar sing bisa dikonfigurasi ing pangguna, gumantung karo apa sing dadi regane, OS X duwe jinis akun liyane kanthi hak istimewa lan ijin sing beda-beda, sing isih didhelikake utawa transparan kanggo pangguna, nanging pancen perlu mbukak tugas lan proses sing tetep aktif ing latar mburi supaya sistem bisa berfungsi kanthi normal.

Tugas kasebut biasane dieksekusi ing akun sing rusak, sing ngidini duwe akses Unlimited kanggo kabeh fungsi sistem global, saengga bisa nyebabake pelanggaran keamanan yen ora digunakake kanggo tugas sing spesifik amarga ora bakal ana windows pop-up sing ngelingake pangowahan sistem, malah ora bakal menehi tandha identifikasi kredensial.

Apple malah ngelingake kita babagan bebaya sing bisa ditindakake,

Pangguna ROOT mung bisa digunakake kanggo tugas administrasi lan ngawasi tartamtu. Sawise ngrampungake tugas minangka pangguna root, sampeyan kudu metu saka Mac OS X lan log in maneh nggunakake akun normal utawa administrator. Sampeyan kudu mateni akses root yen ora asring digunakake.

user-root-activ-1

Sadurunge, kita ngomong babagan cara ngaktifake ing Snow Leopard pandhuan cilik iki, nanging yen pancen ora bisa diakses utawa duwe masalah, kita bisa nindakake rong cara:

  • Utilitas direktori: «Utilitas direktori» minangka alat sing ora bisa diakses kanthi gampang lan tetep semi-didhelikake ing jalur iki »/ System / Library / CoreServices«, lan ing kana kita bakal nemokake utilitas direktori kanggo ngaktifake ing edhisi - Aktifake pangguna root.
  • Terminal: Kanthi nggunakake terminal, kita bakal bisa ngakses root kanthi luwih gampang tinimbang nggunakake Directory Directory, mung kudu nulis prentah ing ngisor iki dsenableroot.

 

Informasi luwih lengkap - Tip: Aktifake pangguna Root ing Snow Leopard


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.