Apple Nganyari Dhukungan MagSafe Kaca 5 Taun Nganti Saiki Kanthi Spekulasi Bab Wangsulane

Pangisi daya MagSafe kanggo Mac bisa bali menyang adegan

Salah sawijining pangowahan sing ditindakake Apple ing taun-taun pungkasan ing kisaran Mac, lan iku iku ora kepenak ing masarakat, yaiku ngilangi teknologi MagSafe kanggo ngisi daya MacBook. Teknologi iki nempelake pangisi daya menyang MacBook kanthi nggunakake magnet, saengga yen ora sengaja ditarik, otomatis bakal dirilis yen MacBook digawa bali kaya kedadeyan lan terus kedadeyan ing laptop saiki, kalebu kabeh MacBook.

April kepungkur, kita nerbitake artikel sing mbahas babagan kemungkinan Apple bali ngenalake teknologi MagSafe ing MacBooks, desas-desus yen saiki aku durung nate krungu, nanging gerakan paling anyar ing situs web Apple bisa dikonfirmasi.

Kaca dhukungan MagSafe

Kaca dhukungan MagSafe bubar dianyari 5 taun sawise pungkasan dianyari, nganyari sing ana ing desas-desus babagan peluncuran MacBook Pro kanthi teknologi mini-LED. Situs web Dhukungan MagSafe durung dianyari wiwit 16 November 2016.

Ing pembaruan iki, Apple wis mbusak referensi konektor laras lawas (dibunderaké), nganyari instruksi cara ngatasi masalah, lan mbusak gambar konektor lawas (sing bentuke bentuke tong minyak). Ora ana informasi utawa rincian anyar sing bisa ditambahake wenehi pitunjuk babagan teknologi iki bali menyang MacBook, nanging yen kita ngelingi desas-desus babagan iki, desas-desus kasebut wiwit diwiwiti.

Mark Gurman lan Ming-Chi Kuo negesake manawa Apple arep nggunakake teknologi MagSafe ing Mac maneh karo fitur liyane ing versi Pro, kayata slot kertu SD, port HDMI lan ngilangi Touch Bar, bilah tutul sing durung nate teka. dening pangguna.

Yen desas desus babagan iki bener, bisa uga kita ora kudu ngenteni maneh kaya kedadeyan kasebut wulan September sing dipilih dening Apple kanggo ngluncurake MacBook anyar iki, MacBook sing uga bakal ngenalake generasi kaping loro Apple Silicon Apple.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.