Apple nganyari Apple Watch Series 5.3.2 lan Series 1 dadi watchOS 2

Apple Watch Series 4 Kita duwe 10 dina nganggo watchOS 6 ing Apple Watch Series 3, Series 4 lan Series 5. Perusahaan iki ngumumake paling ora nganti saiki watchOS 6 ora kasedhiya Seri 1 lan Seri 2. Nanging piranti Apple iki wis nampa update kanggo nontonOS 5.3.2.

Versi iki bisa didownload saka aplikasi Apple Watch sing ana ing iPhone. Kanggo nindakake ing nganyari Sampeyan kudu mbukak: Umum - Nganyari piranti lunak. Elinga yen salah sawijining syarat kanggo nganyari jam tangan yaiku paling ora nganggo 50% batere utawa kanggo nyambung menyang pangisi daya sajrone download lan instalasi nganyari.

Kita nyaranake nginstal nganyari. Kajaba iku, kanthi nganyari iki Apple "bisa mari" kanthi ora nginstal versi paling anyar sing bisa luwih abot lan ora menehi pengalaman sing dikarepake pelanggan. Minangka pertukaran, upgrade menyang versi banget polesan lan dikembangaké, kaya watchOS 5.3.2. Saliyane, ndownload versi iki bakal nambah keamanan komputer saka bolongan keamanan sing ana piranti lunak apa wae.

Apple Watch Series 5 Khusus, Apple ngomong ing dokumen dhukungan keamanan, manawa nganyari menyang watchOS 5.3.2 mbenakake kerentanan sing bisa ngidini peretas ngakses piranti kasebut kanthi adoh, nyebabake kegunaan jam tangan dadi ora stabil. Ing kasus apa wae, iki minangka langkah awal, nanging Apple wis nerbitake situs web manawa Seri 1 lan Seri 2 bakal nampa pembaruan sing diarepake nontonOS 6. Tanggal sing direncanakake Apple kanggo nganyari versi watchOS paling anyar durung dingerteni.

Pangguna Seri 1 lan Seri 2 kemungkinan bakal nganyari saka versi watchOS 6.1, sing bakal luwih apik lan luwih maju tinimbang saiki. Kasunyatane, watchOS 6.1 beta lagi dites dening pangembang lan masarakat umum kanggo ndandani bug. Kanthi cara iki, pengalaman panganggo saka Seri 1 lan Seri 2 bakal luwih kepenak.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.