Office 2016 kanggo Pembaruan Pangguna Akhir Mac 64-bit

Kantor 2016-mac-bug-0 Kanthi wektu tundha meh 6 taun, pangguna Mac nampa versi Office "vitamin" dibandhingake karo pangguna Windows. Iki tegese Program Outlook, Excel, Word, PowerPoint lan OneNote duwe versi 64 Bit utawa apa tegese dandan kinerja lan linuwihuga fitur anyar, kaya sing dicritakake saka pabrik Microsoft.

Ing pasar wiwit taun 1990, kanthi pirang-pirang versi wiwit saiki, nutupi kabutuhan sing ana ing saben dinane kerja profesional, utawa mesthine ing organisasi omah. Dheweke dadi pionir ing pirang-pirang perbaikan, yaiku Suite pertama, sing ngidini platform silang (ing pirang-pirang versi kanggo Windows utawa Mac, uga telpon seluler lan tablet sing mlaku ing IOS utawa Android lan mesthine ing Windows Phone) utawa bubar mode online.

Ing kasus pribadi, aku luwih seneng nggunakake aplikasi Mac (Kirim, Kaca, Nomer lan intine) nyambut gawe, luwih cepet ing padinan (kanthi fungsi sing padha karo Microsoft Suite) sing nggawe trampil bangetuga fleksibilitas bisa digunakake ing IOS utawa iCloud, nanging sejatine aku nyaranake duwe paket Office kanggo sing kasebut teks utawa spreadsheet kompleks yen dibukak ing aplikasi Apple aja mindhah karakteristik tartamtu.

Saka Microsoft, dheweke nglaporake manawa nganyari kasedhiya kanggo kabeh jinis lisensi: Instalasi komersial, konsumen Office 365, lisensi komersial Office 365, lan volume.

Sampeyan bisa ndownload nganyari liwat Microsoft AutoUpdate utawa minangka nganyari manual.

Yen sampeyan kasengsem karo paket Microsoft Office, iki bisa dipikolehi kanthi cara ing ngisor iki:

  • Tuku (Akses kanggo nganyari versi iki kanggo wektu sing ora winates): 149,00 €
  • Langganan tahunan Office 365 pribadi, kanggo 69,00 € (1 Mac utawa PC, lan 1 tablet lan seluler)
  • Langganan tahunan Office 365 omah, kanggo 99,00 € (5 Mac utawa PC lan 5 tablet lan seluler)

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Albert P.S. ngandika

    Ora bisa maca apa wae kanthi pariwara kasebut.

  2.   Alex Rodriguez ngandika

    Aku tetep karo Kaca, Nomer lan intine

bool (bener)