Nganyari keamanan anyar kanggo macOS Mojave lan High Sierra

macOS Mojave

Kaya produsen liyane sing setya marang para pelanggan, kayata Microsoft lan Samsung, Apple bubar nganyari keamanan anyar kanggo piranti sing saiki isih dikelola dening macOS Mojave utawa High Sierra, terminal sing ora kompatibel karo versi macOS paling anyar.

Nganyari keamanan anyar iki, dibaptis dadi taun 2020-006 tanggung jawab kanggo nambal telung masalah keamanan sing ditemokake Proyek Zero Google lan digawe manungsa waé Apple. Nganyari iki kasedhiya liwat Mac App Store ing High Sierra lan ing Preferensi Sistem ing Mojave.

Nganyari iki kasedhiya kanggo versi 10.13.6 saka High Sierra y Mojave 10.14.6, versi paling anyar Apple nerbitake sistem operasi kasebut, nganyari ngrampungake masalah keamanan ndeteksi yen kita nuduhake sampeyan ing ngisor iki:

  • Eksekusi kode sewenang-wenang nalika ngolah typeface sing digawe kanggo tujuan jahat. Nganyari nganyari masalah korupsi memori kanthi nambah validasi input. Nomer kode Project Nol CVE-2020-2793.
  • Ngeksekusi kode kasepakatan kanthi hak istimewa kernel nalika mbukak aplikasi angkoro. Nganyari iki wis diatasi kanthi ngatasi masalah kebingungan jinis kanthi ningkatake manajemen negara. Nomer kode Project Zero CVE-2020-27932.
  • Pengungkapan data saka memori kernel kanthi aplikasi sing mbebayani. Ndandani masalah inisialisasi memori sing ngidini ngakses memori kernel. Nomer kode Project Zero CVE-2020-27950.

Ora perlu diucapake, kaya aplikasi keamanan sing diluncurake kanggo piranti, disaranake nginstal sanalika bisa. Pembaruan iki mbutuhake supaya urip maneh komputer, mula kita bisa instal nalika arep mateni komputer nganti sesuk.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   kongarmor ngandika

    Aku angel nemokake manawa iki sebabe, nanging dakkira amarga ana pembaruan iki. Pembaruan Keamanan 2020-006 Br, br, br!
    Akeh program sing mandheg digunakake kanggo aku, tanpa mbukak pesen kasebut ngluncurake pesen "wis ditutup kanthi ora sengaja"
    Sawetara aku bisa siyap lan mbukak kanthi nginstal maneh nanging ora saka App Store, saka situs web pangembang kanthi ndownload gambar .dmg
    Wong liya sing ora bisa entuk installer amarga pangembang ngirim sampeyan menyang Apple Store, nggoleki aku nggunakake nggunakake kode ing ngisor iki saka terminal bisa digunakake maneh:
    sudo xattr -lr
    sudo xattr -cr
    sudo codesign -f -s -
    Nanging aku ora marem amarga salah sawijining program ora bisa ditindakake, nalika mesthi ora ana masalah. Pangembang nulis kanggo kula, nanging ora entuk apa-apa.
    Aku instal maneh macOS maneh, ora ono. Masalah sing padha, aku bisa ngluncurake program kanthi instalasi njaba dudu saka Apple Store utawa karo kode saka terminal.
    Ora marem maneh, aku bali menyang momotan lan sing daklakoni sadurunge instal maneh karo utilitas disk luwih dhisik mbusak hard disk banjur instal. Aku wis entuk. Aku nginstal kabeh aplikasi saka Apple Store lan kaping pisanan kabeh bisa digunakake maneh. Nganyari lagi ngeculake. Lan aku wis ngerti yen meh ora bisa apa-apa.
    SOS! SOS! 🙁

    Komputerku ing pertengahan 2011 MacBook Air sing mbukak macOS High Sierra 10.13.6

bool (bener)