Klien email Spark dianyari kanggo njupuk kauntungan saka sing anyar ing macOS Mojave

Ing sawetara jam, Apple bakal dirilis kanthi resmi lan kanggo kabeh wong, versi pungkasan macOS Mojave, versi anyar sistem operasi Apple kanggo komputer Mac. Ora kaya versi sadurunge, edhisi anyar iki ora kompatibel karo kabeh Mac sing dirilis sadurunge 2012, dadi bisa dadi masalah kanggo pangguna sing pengin nikmati versi macOS paling anyar.

Umur Mac wis tambah akeh ing taun-taun pungkasan, sanajan mesthine, Apple kudu miwiti matesi jumlah piranti sing kompatibel karo versi iki kanggo nyengkuyung nganyari maneh. Ngelingi sawetara komputer sing wis bisa nikmati macOS High Sierra kanthi 9 taun ing pasar, pamindhahan Apple luwih bisa dibenerake.

Nalika ngenteni Apple nerbitake pembaruan versi pungkasan macOS Mojave, kaya kanca kolega Javier komentar, sawetara pangembang wis wiwit nerbitake update masing-masing kanggo gunakake warta sing teka saka tangan versi macOS anyar, saliyane ngindhari masalah kompatibilitas.

Apa sing anyar ing Spark versi 2.0.13

  • Klien mail Spark nggabung karo layanan panggilan konferensi sing paling akeh digunakake kayata Google Hangouts, Google Meet, Zoom lan GoToMeeting supaya kita bisa nambah link konferensi menyang acara tanpa kudu ninggalake aplikasi kasebut.
  • Dhukungan kanggo mode peteng anyar, salah sawijining inovasi utama macOS Mojave.
  • Bagean preferensi wis dirancang maneh, dadi luwih gampang nemokake opsi konfigurasi sing dibutuhake.
  • Wong-wong saka Spark, mesthine wis njupuk kesempatan kanggo mbenerake sawetara masalah sing dituduhake aplikasi ing pembaruan sadurunge, sawijining prekara sing ora bisa diragakake.

Spark kasedhiya kanggo didownload kanthi gratis Lan iku pilihan banget kanggo Kirim, yen klien surat asli macOS ora nutupi kabutuhan. Kajaba iku, uga duwe versi kanggo iOS, mula kita bakal selaras akun ing kaloro piranti kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.