Microsoft nganyari OneDrive supaya bisa digunakake kanthi asli ing M1 Macs

Onedrive M1

Microsoft ngumumake rencana nganyari aplikasi OneDrive menyang sing bisa digunakake kanthi asli ing Apple M1 Mac pungkasan taun 2021, uga ditambah karo perbaikan kinerja liyane. OneDrive saiki kasedhiya karo Rosetta 2 ing sistem M1.

Ing pungkasan taun iki, Microsoft bakal nganyari aplikasi Mac kanggo mbukak kanthi asli ing mesin M1. OneDrive saiki kasedhiya karo Rosetta 2 ing sistem M1.
Nganyari uga wis direncanakake bakal ngaktifake gerakan folder sing dingerteni (KFM) kanggo pangguna macOS. KFM ngidini wong sing nggunakake OneDrive ngakses file ing macem-macem piranti lan aplikasi, lan pangowahan kasebut bakal kanthi otomatis disinkronake menyang OneDrive. Kajaba iku, yen pangguna nindakake nganyari piranti, KFM kanthi otomatis ngunggah kabeh file anyar menyang OneDrive.
Profesional uga bisa nggunakake properti latar mburi kanggo mindhah konten folder desktop kanthi otomatis, dokumen lan gambar menyang OneDrive. Iki uga bakal nambah pengalaman sinkronisasi OneDrive kanggo pangguna macOS, sing bakal adhedhasar platform panyedhiya file anyar Apple. Nganyari bakal nambah pengalaman Finder kanggo OneDrive, sing bisa ditemokake ing "lokasi" ing sidebar Finder.

Bisa uga nggunakake laporan manajemen sink ing mbesuk. Administrator bakal bisa ndeleng laporan rinci babagan pangguna macOS sing mbukak OneDrive Sync lan kesalahan sing bakal dialami.

Minangka pil tambahan, kita bisa ujar manawa ing pungkasan wulan Juni, pangguna iOS lan iPadOS bakal bisa sunting dokumen Kantor sing wis ditandhani kanggo digunakake offline ing aplikasi seluler aplikasi Microsoft. File sing diowahi bakal diselarasake menyang OneDrive yen pangguna bali online. Iki bakal ngidini pangguna njupuk papan sing mandheg saka piranti liyane mengko.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.