Nganyari Safari anyar kanggo macOS Catalina lan Mojave

safari

Apple wis ngluncurake a nganyari Safari anyar, nganyari kasedhiya kanggo macOS Catalina lan Mojave nalika isih nggarap Monterey, versi sabanjure sistem operasi Mac Apple. Aku ngomong babagan versi 14.1.2, versi sing wis kasedhiya kanggo kabeh pangguna kaloro sistem operasi liwat bagean Nganyari Piranti Lunak.

Saiki, Apple Ora rinci babagan warta kasebut sing teka karo pembaruan iki, nanging kemungkinane bakal fokus kanggo nambani masalah keamanan, kaya dene Safari update 14.1.1, sing dirilis tanggal 24 Mei, nganyari sing ngatasi 9 masalah keamanan sing dideteksi liwat WebKit lan WebRTC tim Google lan dening peneliti anonim.

Biasane, Apple ngenteni diluncurake versi anyar macOS kanggo nambah fungsi anyar utawa kalebu nganyari keamanan, yen sampeyan rencanakake ngeculake sing anyar. Saiki, Apple fokus marang kabeh upaya ing macOS Monterey, sawijining versi ing versi beta sabanjure kalebu versi Safari sing padha karo bug sing wis didandani ing pembaruan anyar iki.

Ing sawetara dina sabanjure, Apple kudu nganyari kaca dhukungan menyang nyedhiyakake rincian babagan nganyari Safari anyar iki. Preduli informasi iki, saka aku saka Mac, disaranake sampeyan nganyari sanalika bisa menyang versi anyar Safari. Nanging, sanalika Apple menehi rincian babagan pembaruan iki, kita bakal langsung ngandhani.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.