Nganyari tambahan kanggo macOS Mojave

macOS Mojave

Apple ngluncurake a Nganyari tambahan kanggo pangguna kanthi piranti lunak macOS Mojave ing Mac. Ing kasus iki versi anyar sing ndandani masalah lan bug sadurunge nanging ing wektu sing cendhak, rong versi beda wis diluncurake, mula sing wis nginstal versi iki ing Mac kanggo mriksa lan nganyari sanalika bisa.

Versi anyar iki katon kaya ngowahi sawetara kacilakan Safari 14 ing komputer lan ana sawetara pangguna sing ngeluh masalah penting ing sistem. Apple cepet-cepet ngrampungake lan sawetara jam dheweke nerbitake versi definitif sing ngatasi kabeh masalah sing dideteksi.

Saiki lan nalika akeh pangguna ngenteni tekane macOS 11 Big Sur, wong liya tetep ing versi sadurunge kayata Mojave utawa malah macOS Catalina saiki. Ya, ora kabeh pangguna bisa utawa pengin ngowahi Mac dadi duwe versi iki uga tegese sampeyan duwe Mac lawas, soko sing ora ateges kudu kesalahan utawa tetep ana kesalahan lan iki dituduhake nganggo jinis pembaruan sing diluncurake Apple kanggo ngatasi bug.

Saiki kanthi revisi anyar katon kabeh masalah kasebut wis dirampungake lan logis yen sawetara bug katon ing versi sadurunge nanging bisa diatasi kanthi cepet. Sampeyan saiki bisa nganyari sistem kanthi aman yen sampeyan wis nginstal macOS Mojave ing komputer.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Cris ngandika

    Aku duwe macbook pro 16 karo catalina lan nalika mbukak safari, para penggemar mula saya kuwat lan batere saya cepet banget .. apa ana wong liya?

    1.    Hugo ngandika

      Uga kedadeyan karo MacBook Air.