Kesalahan langganan iCloud sing wis direkam minggu iki

Apple nambah pilihan 2TB menyang iCloud kanthi rega € 19,99 saben wulan Minggu kepungkur iki wis ana kesalahan ing layanan langganan iCloud. Khusus, wiwit awal minggu, sawetara pangguna saka 50 layanan Gb kanggo 0,99 euro / wulan, uga 200 Gb kanggo 2,99 euro / wulan, nampa pesen sing ngelingake manawa layanane wis ditanggepi. Pangguna liyane dilaporake babagan penarikan liwat email. Pelanggan Apple cepet-cepet ngobrol karo Apple amarga dina iki kita nyimpen akeh informasi ing layanan cloud. Dina iki masalah wis dirampungake, lan Apple wis komunikasi karo pangguna liwat email sing nglaporake kedadeyan kasebut lan njaluk ngapura.

Informasi pembatalan akun, uga email babagan penutupan layanan kanggo pangguna sing magepokan, kalebu informasi salah dening Apple, kaya sing dijelasake ing email sing dikirim:

Dear (jeneng pelanggan),

Sampeyan bubar nampa email kanthi bener manawa rencana panyimpenan iCloud sampeyan wis dibatalake. Rencana panyimpenan iCloud ___ GB sampeyan ora kena pengaruh lan bakal terus nganyari maneh kanthi otomatis.

Nuwun sewu amarga ana rasa nyusahake sing nyebabake sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kami.

Thanks,

Dhukungan Apple.

Mulane, perusahaan negesake pamulihan sistem lan njamin manawa bakal dianyarake tanpa ana rasa nyaman.

Nanging, kita ora ngerti asal usul masalah kasebut. Iki minangka masalah serius ing perusahaan, amarga akeh pangguna duwe informasi sensitif ing level pribadi, kayata foto utawa dokumen sing regane penting. Mula, kita pancen menehi saran supaya ana informasi ing méga kanggo nyinkronake ing antarane piranti, nanging penting banget yen informasi iki ana ing cadangan fisik kanggo ngindhari masalah sing bisa ditindakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.