Kepiye lan ing endi ndownload versi lawas macOS

Iki minangka salah sawijining pitakon sing ditakoni dening akeh pangguna macOS sedina muput lan sanajan bener saran supaya tetep ing versi paling anyar sing kasedhiya Supaya ora duwe keamanan utawa masalah sing padha, yen kita pengin ndownload macOS sadurunge, kita bisa ndownload kanthi gampang.

Mesthi sampeyan akeh sing wis ngerti ngendi ndownload versi sistem sadurunge. Kanggo kita pilihan sing paling apik sing kasedhiya saiki yaiku ing Mac App Store.

Ya, kayane kaya wangsulan sing gampang nanging yen kudu ndownload versi lawas saka sing wis diinstal ing Mac, luwih becik ngetik Mac App Store lan langsung download versi sing dibutuhake saka tab sing Dituku.

Ing tab iki sing katon ing sisih ndhuwur toko aplikasi kanggo Mac, kita bakal nemokake kabeh versi sing dibutuhake sadurunge sadurunge. Kanthi cara iki kita bisa ndownload, nggawe USB bootable lan nginstal sistem operasi nalika dibutuhake.

Aku nggawe versi OS X Mavericks minangka sing paling tuwa sing diunduh ing akun Apple, aku ora ngerti apa ana gandhengane karo komputer utawa manawa kita duwe kabeh pangguna Mac sing kasedhiya nganti versi iki. Ing kasus apa wae, tansah duwe USB kanggo nindakake instalasi sing resik saka sistem bisa migunani nalika ana kesempatan, mula malah versi saiki kita bisa duwe langsung ing USB utawa disk eksternal yen ing sawijining dina kita butuh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   JoseLeon ngandika

    Aku ora entuk, ora ana versi sadurunge, saiki aku duwe macOS High Sierra Leone lan aku bakal menehi urip bali menyang sing sadurunge, iki saliyane kanggo nyuda wiwitan MacBook Pro, safari ora bisa ditrapake kabeh, batere wis entek sadurunge, Cekakipun, aku kari karo sing sadurunge, tanpa kandha yen aku format hard drive eksternal menyang format apfs anyar lan saiki aku pengin bali menyang macOS plus, lan ora menehi Aku milih, mung ngidini aku format ing apf, aku ora ngerti apa sing ditindakake kanthi ngluncurake versi anyar sing Dheweke luwih ala tinimbang sing sadurunge, aku ora ngarep-arep kedadeyan kasebut saka Cupertino. Aku seneng yen ana wong sing ngandhani ngendi aku bisa ndownload versi sadurunge sistem operasi, matur nuwun

    1.    Fran ngandika

      Hai JoseLeon,
      Yen sampeyan pengin ndownload Sierra, sampeyan bisa nindakake saka App Store resmi.
      Lebokake tautan iki ing safari banjur wenehake kanggo mbukak ing App Store. Ana sing duwe!
      https://itunes.apple.com/mx/app/macos-sierra/id1127487414?mt=12

      Muga-muga aku wis nulungi.
      Thanks!
      Fran

      1.    Jorge ngandika

        Sampeyan wis ngatasi, bosen banget nganyari piranti lunak MAC, kabeh nggawe peralatan sing digunakake bisa digunakake kanthi sampurna.
        Cara sing padha karo sing kita checkout saben sawetara taun.

        Aku ora menehi saran kanggo nganyari peralatan yen ora penting banget

bool (bener)