Ora kaget, AirPods lagi nyapu

Ndhuwur AirPods

Ora rahasia manawa pirang-pirang wulan kita ngerti yen stok AirPods wis normal lan Apple ora mandheg adol headphone nirkabel kasebut. Mitra kita, Jordi Giménez, wis crita sawetara dina kepungkur, AirPods wis nambah adol. Dadi pertama kaline mlebu pasar iki nganggo headphone jinis iki, dheweke wis entuk luwih saka 85% kabeh penjualan headphone nirkabel AS. 

Iku nggambarake laporan saka perusahaan NPD, sing negesake, sanajan kasunyatane AirPods Dheweke ora duwe swara sing padha karo merek sing luwih dhuwur, iku apik banget, kajaba ana ing kisaran rega sing ora ana kompetisi sing ditemtokake.

Wiwit AirPods dikenalake, para penggemar Apple ngerti manawa bakal sukses. Dheweke ora salah lan saben dina kepungkur wiwit ditampilake Desember kepungkur, siji-sijine sing bisa digayuh yaiku ngasilake sukses.

ing IFA taun iki ing Berlin, taruhan anyar saka Samsung IconX Gear 2018 kaya Sony karo Sony WF-1000X Kab. Bener manawa taruhan Samsun wis apik, saiki wis entuk otonomi 5 jam, padha karo AirPods, saliyane bisa sesambungan karo Bixby lan Sony sing mbatalake swara, nanging kanthi desain, kanthi merek utawa amarga cara kerja AirPods , dheweke terus mandhegani pasar, pasar sing bakal angel ditembus maneh yen kompetisi ora mbedakake dhewe ing wektu sing cendhak.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.