Ganti jeneng MacBook Air? Gosip nuduhake yen ing taun 2022

MacBook Air

MacBook Air anyar saka 2022 bisa mandheg diarani kanggo generasi sabanjure. Iki sing wis suwe kita krungu ing macem-macem gosip lan saiki maneh gosip nuduhake yen bisa dadi definitif.

Mesthi ninggalake jeneng Air bisa ateges owah-owahan gedhe ing Apple sawise iku dipamerake dening Steve Jobs dhewe ing 2008 sajrone presentasi spektakuler. Taun-taun kasebut ora ngganti jeneng tim iki sanajan MacBook Air rada luwih kenthel tinimbang MacBook 12-inci sing diwenehake Apple ... Saiki lan miturut gosip paling anyar iki bisa diganti.

MacBook Air bakal diganti jeneng dadi MacBook

MacBook Air bakal diganti jeneng "MacBook" tanpa ado maneh. Keputusan sing bisa ditindakake iki nduweni logika lan saiki ora ana gunane kanggo njaga jeneng MacBook Air kanthi nimbang model MacBook Pro saiki. Dyland iki tanggung jawab wektu iki kanggo miwiti gosip iki sing kita bakal mungkasi munggah konfirmasi utawa ora sak taun sabanjuré. 

MacBook Air saiki minangka komputer sing paling tipis lan paling ènthèng ing katalog Apple, saéngga bisa uga ana pangertèn sing bakal mbusak "Udhara" saka jenengé. Uga ora ana prelu utawa prentah, nanging ing kasus iki, yen kedadeyan kasebut, ora ana sing aneh kanggo kita. Apa wae, MacBook Air terus menehi tandha wektu sing apik kanggo nulis lan pangowahan jeneng ngirim uga ora mengaruhi panuku utawa specifications ing sembarang cara sing wis duwe Mac iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)