Sampeyan bakal seneng karo rendering MacBook Air kanthi desain anyar

Render MacBook Air

Sampeyan bisa uga manawa perusahaan Cupertino bakal nganyari desain MacBook Air mengko. Paling ora desas desus yaiku sing dituduhake lan kita wis ngobrol babagan kemungkinan iki suwene wis seminggu MacBook Air anyar kanthi desain padha karo iMac anyar diwenehi sawetara minggu kepungkur.

Filter terkenal Jon Prosser, nampilake dhaptar anyar nalika kita bisa ndeleng desain anyar sing wis bocor MacBook Air sajrone saiki. Iku ora ateges bakal dadi tim final sing adoh banget render iki bisa katon kaya produk sing dirilis dening Apple taun iki yen gosip kasebut bener.

Render MacBook Air

Sejatine desain MacBook Air saka Prosser iki cukup apik lan maneka warna bisa dadi apik banget. Kaya sing sampeyan ngerteni keyboard putih, soko sing durung suwe kedadeyan ing laptop Apple.

Render MacBook Air

Sejatine yaiku desain kasebut meh padha karo iMac sing anyar lan kita bisa ujar manawa sukses karo ujung squarer sing padha karo garis saiki ing peralatan Cupertino. Ora ana sing bener ing desas-desus iki, nanging ndeleng terjemahan iki pancen dikarepake. Desain kasebut pancen rata lan mesthi bakal disenengi wong akeh, sanajan jarene: kanggo selera, warna.

Kita ngati-ati marang gerakan Apple sing bakal kita deleng yen pungkasane nggawe MacBook Air anyar meh padha karo sing diterbitake dening Prosser nalika nggawe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.