Gawe Pemain Cepet Ngambang Ndhuwur Kabeh Liyane

Quicktime Player-float-pip-0

Yen sampeyan salah sawijining sing isih nggunakake Quicktime minangka pamuter media standar, sampeyan bakal ngerti manawa pemain veteran iki duwe opsi kanggo njaluk jendhela video kasebut utawa musik sing lagi ditonton utawa dirungokake, mesthi tetep ing ngarep sadurunge kabeh aplikasi liyane sing sabanjure diluncurake.

Langkah-langkah sing kudu ditindakake gampang banget lan bakal cukup supaya kita bisa ngaktifake pilihan ing menu tampilan pamuter. Kanggo menehi ide, pilihan iki meh padha karo sing bisa dideleng minangka PiP (Gambar ing Gambar), sing nduweni iOS 9 supaya bisa terus nggarap utawa njelajah web kayata, nalika ndeleng video kasebut.

wektu cepet

Ayo ndeleng kepiye aktif pilihan:

  1. Sing pertama lan sing jelas yaiku mbukak pamuter QuickTime saka folder Aplikasi banjur pilih video kanggo miwiti muter.
  2. Saiki kita bakal ngaktifake pilihan supaya pamuter video QuickTime Tansah katon. Kita bakal ngeklik «Tampilan» ing garis menu ing sisih ndhuwur, banjur klik "Float Ndhuwur Kabeh" saka menu molor kanggo ngaktifake utawa mateni pilihan kasebut.
  3. Kita bakal mbukak aplikasi liyane. Ing jalur iki, kita bakal ndeleng kepiye pemain saiki tetep ing latar ngarep, bisa nyetel ukuran supaya ora keganggu kanthi nyeret saka sudhut.

Kaya sing sampeyan ngerteni, iku pilihan sing integral lan gampang banget ora mbutuhake prentah liwat terminal lan nggawe tampilan video sing penting ora diganggu karo tumindak liya ing sistem, kayata sing bisa njupuk keuntungan kanggo awake dhewe lan contone presentasi.

Kajaba iku, yen sampeyan kepengin ngerti babagan cara mbukak versi Quicktime lawas (amarga antarmuka utawa alesan tartamtu), ing sistem anyar, kita bakal nerangake marang sampeyan Ing link ing ngisor iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)