Instal App kanggo Facebook ing Mac lan akses menyang tembok kanthi cepet

APP FOR FACEBOOK

Kanggo mungkasi dina iki, disaranake sampeyan nyoba aplikasi cilik iki saka pangembang Xiaomeng Lu, supaya bisa ngontrol apa sing kedadeyan ing tembok akun sampeyan Facebook terus-terusan lan tanpa kudu log terus.

Akeh pangguna ndeleng Facebook atusan dina saben dina. Ing kasus kasebut, ing piranti seluler gampang banget ditindakake, amarga mung klik ing lambang aplikasi, nanging ing Mac sampeyan kudu mbukak Safari, log banjur goleki.

Dina iki kita nggawa aplikasi cilik iki  gratis ing Mac App Store. Iki minangka aplikasi sing sawise nginstal nambahake ikon tartamtu menyang bilah menu ndhuwur Finder. Klik-tengen ing lambang nuduhake pilihan, kamungkinan miwiti maneh aplikasi uga link kanggo mbukak kaca pangembang.

Semono uga, nalika kaping pisanan kita ngeklik lambang aplikasi, kita bakal njaluk kredensial Facebook. Sawise ngetik, jendhela katon bakal bisa navigasi kanthi apik liwat akun Facebook. Perlu dielingake yen sampeyan ndeleng ing sisih tengen ngisor jendhela, bisa uga duwe mode seluler utawa mode desktop.

MODE WINDOW MOBILE

MODE WINDOW DESKTOP

Kanthi aplikasi iki, sampeyan bakal bisa ngakses akun Facebook kanthi cepet lan gampang ing Mac, browsing tembok, mbales pesen, nerbitake status saiki lan kabeh kanthi sawetara klik lan kanthi tertib.

Iki minangka aplikasi gratis ing Mac App Store, sanajan sampeyan ngetik referensi, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa ana aspek konfigurasi sing kudu dibayar.

PREFERENSI APLIKASI FACEBOOK

Informasi luwih lengkap - Bug Facebook mbukak luwih saka 6 yuta akun

 

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.