Ganti ukuran gambar bebarengan karo Asset Resizer

Kita lagi ing tengah musim panas lan umume kita wis seneng preinan utawa arep ditindakake. Kamungkinan, iPhone kita minangka protagonis utama plancongan lan digunakake kanggo ngobrol babagan kenangan paling apik ing perjalanan. Nalika mulih, lan pengin nuduhake foto karo kanca utawa kulawarga, sing pertama biasane nyuda resolusi supaya wektu nalika nuduhake utawa ngunggah menyang jaringan sosial favorit bisa suda. , babagan kabeh yen kita bakal nggawe album sing beda-beda. Pratinjau ngidini kita nindakake iki, nanging prosedur kasebut rada rumit. Nanging karo Reset Aset, kita bisa nindakake kanthi cepet lan tanpa komplikasi.

Asset Resizer dirancang kanggo pangembang aplikasi ing ekosistem Apple, nanging ora mung fungsine, amarga kajaba ngidini kita nggunakake resolusi piranti ing saben sistem operasi, uga ngidini kita nggawe ukuran sing dikarepake gambar duwe ing Buku Panduan. Aplikasi iki yaiku kompatibel karo format JPG lan PNG, format sing paling akeh digunakake dening kamera digital lan smartphone nalika njupuk gambar.

Minangka aplikasi sing dirancang kanggo pangembang, kita uga bisa nggunakake aplikasi iki kanthi otomatis nggawe lambang aplikasi kanggo saben sistem operasi Apple. Operasi aplikasi iku gampang banget amarga mung nyeret folder utawa gambar sing pengin dikonversi, atur ukuran lan format output (jpg utawa PNG). Aplikasi kanthi otomatis ngurus sisane. Asset Resizer duwe rega biasa ing App Store 2,99 euro, mbutuhake macOS 10.11 utawa luwih anyar lan prosesor 64-bit. Aplikasi kasebut nganggo basa Inggris nanging kanthi operasi sing intuisi banget.

Reset Aset (Link AppStore)
Reset Aset€ 2,99

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)