Rekam audio ing Mac nganggo aplikasi anyar: Perekam Suara

Perekam Suara minangka aplikasi anyar sing lagi wae diluncurake ing Mac App Store sing ngidini kita nggawe rekaman ing Mac kanthi cara sing gampang lan cepet. Ing kasus iki, apa sing kita duwe minangka aplikasi sing gampang banget babagan cara kerjane, lan duwe tombol kanggo direkam lan liyane kanggo mungkasi ngrekam.

Aplikasi kasebut bubar diluncurake ing Mac App Store lan menehi cara sederhana kanggo nggawe rekaman swara, swara utawa sing padha, bisa uga ana acara tartamtu migunani kanggo njaga cathetan audio ing komputer.

Sampeyan kudu dikandhani bakal ngrekam kabeh audio sing bisa dijupuk saka mikro Mac kita lan yen ana swara njaba uga direkam. Kita ora pengin ujar manawa kualitas audio ora apik, nanging kudu jelas yen kabeh sing bisa dijupuk mic direkam lan iki mesthi nambah kabeh gangguan.

Kajaba iku, aplikasi nambah sawetara format sing bisa ngirit audio: m4a, Wav, Mac, mp4 utawa Caf. Kualitas audio sing direkam nganggo aplikasi iki uga bisa diowahi ing setelan aplikasi sing cocog karo pangguna lan kita duwe kualitas sedheng, medium lan dhuwur. Yen rampung ngrekam, kita bisa nyimpen audio ing folder sing dikarepake ing Mac. Aplikasi sederhana sing bakal mbantu kita nyimpen sawetara cathetan audio nalika pengin. Aplikasi kasebut gratis ing Mac App Store.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)