Cara nindakake instal anyar macOS High Sierra 10.13

Apa sampeyan pengin nginstal macOS High Sierra saka awal? Kita ngadhepi sistem operasi Apple anyar kanggo Mac lan yen wis didownload ing komputer, rong jinis instalasi bisa ditindakake: sing kita sebut Update lan sing diarani resik utawa saka awal.

Ing kaloro kasus kasebut, pangguna milih pilihan sing paling apik lan kabeh bakal gumantung karo apa sing ditindakake saben dina karo tim, yen akeh aplikasi utawa dokumen lan liya-liyane. Data liyane sing penting ing kaloro kasus kasebut, manawa nganyari utawa nginstal saka awal, wajib nggawe salinan serep Mac ing Time Machine utawa sing padha, mula kita bakal ngindhari sakit sirah yen ana kesalahan.

Kasunyatane yaiku nganyari anyar sing penting, mula luwih becik disaranake sanajan ora kalebu sarat sing penting, yaiku, Yen sampeyan ora pengin nginstal macOS Sierra saka awal, cukup undhuh saka Mac App Store banjur klik instal. Sampeyan saranake sampeyan instal saka awal kanggo ngilangi aplikasi, kesalahan utawa apa wae sing instal sing instal sing liya sing bisa ngrusak pengalaman nganggo versi sistem anyar, nanging terusake sing ora wajib, kita bisa nganyari lan terus.

Instalasi saka ngeruk

Ing kasus iki, sing bakal ditindakake taun iki yaiku nyingkirake alat sing mbantu kita nggawe boot disk saka USB utawa disk eksternal kanthi paling ora 8 GB panyimpenan lan kita bakal nindakake saka Terminal. Sing pertama sing bakal kita lakoni yaiku download macOS High Sierra saka App Store, Yen download wis rampung, kita ora bakal nginstal, kita bakal nutup installer kanthi mencet cmd + Q.

Sawise download diwiwiti, kita bisa terus proses instalasi saka awal lan gampang banget. Format lan ganti jeneng USB dadi banjur kita mbukak terminal lan kita nyalin kode kasebut sing kita tinggalake ing ngisor iki, bakal njaluk sandhi, mlebu terus.

sudo / Aplikasi / Instal \ macOS \ Dhuwur \ Sierra.app/Contents/Resate/createinstallmedia –volume / Volume / Untitled –applicationpath / Applications / Install \ macOS \ High \ Sierra.app

Siap, saiki kita wis nggawe installer, kita mung kudu ngenteni macOS High Sierra anyar sing bakal disalin menyang USB. Pemformatan bakal ditindakake kanthi otomatis lan kita mung kudu format disk internal ing endi sistem operasi lawas, yaiku macOS Sierra. Banjur kanthi gampang nganggo USB utawa disk eksternal sing nyambung menyang Mac, sing kudu kita lakoni yaiku boot kanthi mencet Alt lan instal sistem macOS High Sierra anyar.

Nganyari peralatan

Yen pengin, kita bisa ngliwati instalasi saka awal, mung nganyari Mac saka Mac App Store. Iki sing ditindakake yaiku nginstal sistem ing ndhuwur apa sing diduweni lan sanajan sejatine Apple ora ngalangi kita nggawe pembaruan jinis iki, yen kita duwe akeh file, aplikasi lan liya-liyane ing Mac, bisa uga suwe-suwe lunga mergo alon. Kita uga ngerti wong sing durung nate nginstal resik utawa ngeruk ing Mac lan ora duwe masalah.

Ing kasus apa wae, nganyari Mac iku gampang lan kita mung kudu ngetutake langkah-langkah sing dituduhake dening installer macOS High Sierra. Kita bisa ndeleng manawa gampang banget lan pokoke menehi: sabanjure - sabanjure - sabanjure.

Penting, manawa cadangan ing kasus kasebut uga penting, kita bisa uga entuk potongan daya sing ora dikarepake utawa kemunduran liyane sing ngrusak sore lan utamane dokumen sing ana ing komputer, mula sadurunge ngeklik tombol nganyari Sawise diundhuh penting kanggo nindakake a serep nggunakake Time Machine utawa alat apa wae sing dikarepake. Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa nggunakake bagean komentar.

Pungkasane, jelasake manawa instalasi saka awal bisa uga luwih rumit kanggo pangguna sing ora kenal karo Mac utawa sing nembe tuku peralatan kasebut, dadi pancen yen sampeyan bubar duwe Mac, sampeyan durung duwe wektu kanggo "mbukak sampah" dadi luwih becik nganyari langsung lan ora bakal duwe masalah. peralatan sampeyan bakal bisa digunakake kanthi sampurna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

34 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Alvaro ngandika

    Halo, aku duwe Imac wiwit taun 2013 lan sawise ngformat komputer lan nyoba instal maneh OSx, sistem kasebut ngandhani yen Sierra ora kasedhiya ing App Store ...

    Lan saiki iku?…

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Halo Alvaro,

      apa sampeyan wis nyiyapake USB bootable? sampeyan duwe aktif wifi?

      Yen ngono, yen sampeyan ngetutake langkah-langkah kasebut, sampeyan kudu bisa digunakake, yen ora, sampeyan bisa instal maneh saka cadangan Time Machine.

      Sampeyan wis ngandhani

      1.    Alvaro ngandika

        Halo, yen Wi-Fi aktif nanging ora nggawe USB utawa salinan Time Machine… lan komputer wis diformat….

        1.    Jordi Gimenez ngandika

          Deleng, kita mesthi ngelingake babagan cadangan huh!

          Coba mateni Mac lan nalika miwiti pencet Option-Command-R, banjur nganyari versi macOS paling anyar sing kompatibel karo komputer

          sampeyan marang kita

          1.    Alvaro ngandika

            Kasunyatane yaiku yen aku duwe kabeh file penting sing aman nanging aku pengin instal maneh OS saka awal ... Aku ngetutake langkah-langkah diwiwiti karo Command + R nanging nalika nggoleki App Store OS ora kasedhiya maneh ... yen aku teka ngerti yen iki ora bisa kedadeyan, aku kudu format sing bener….


  2.   Borja ngandika

    Aku duwe pitakon, aku duwe macbook pro 2012 lan aku pengin nginstal saka awal, aku duwe loro hard drive, yaiku cd sing aku wis nginstal sistem lan aplikasi lan HDD liyane sing aku seneng foto, musik lan liya-liyane, nindakake instalasi saka awal, apa disk padha diresiki? Utawa apa mung cdd sing diformat?

    1.    Alvaro ngandika

      Halo, yen Wi-Fi aktif nanging ora nggawe USB utawa salinan Time Machine… lan komputer wis diformat….

    2.    Marxter ngandika

      Dear, format wae SSD sing liyane ora prelu

  3.   Jordi Gimenez ngandika

    Halo Borja, sampeyan mung kudu format ing disk sing ana OS, sing liyane, aja disentuh.

    Salam

  4.   Alvaro ngandika

    Halo maneh, aku nyoba nggawe usb ing mac liyane karo sierra lan nalika nempelake garis ing terminal, jarene….
    Sampeyan kudu nemtokake path volume.
    Aku wis nyoba kaping pirang-pirang ...

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Printah iki kanggo nggawe installer kanggo macOS High Sierra, dudu kanggo macOS Sierra

      Salam

  5.   Alex ngandika

    Pancen prentah sampeyan salah, njaluk dalan volume

  6.   Alex ngandika

    Sing bener yaiku
    "Sudo / Applications / Install \ macOS \ High \ Sierra.app/Contents/Resource/createinstallmedia –volume / Volume / Untitled –applicationpath / Applications / Install \ macOS \ High \ Sierra.app"

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Katon kaya kesalahan ing skrip nalika nulis kode kanthi tangan?

      Lan prentah kasebut padha ing kaloro kasus kasebut

      regards

      1.    Alex ngandika

        Nyatane aku nyalin lan nempel, sing dakselehake wis dikoreksi, aku wis duwe installer usbku 😛 Tks!

  7.   Winston duran ngandika

    Halo !!!
    Aku duwe iMac Pungkasan 2009, aku wis nginstal macOS Sierra lan nalika nyoba nganyari menyang macOS High Sierra, aku nemu kesalahan ¨ Ana kesalahan kanggo verifikasi firmware ¨

    apa ana solusi kanggo masalah iki ???

    1.    diisi daya ngandika

      Winston hai, priksa pertolongan pertama ing OS X lan priksa nganyari anyar utawa download maneh. salam

      1.    Winston ngandika

        Matur suwun,
        Aku wis rampung lan malah wis ngrekam usb kanggo nginstal saka 0, nanging instalasi ora rampung lan ngirim aku bali kanggo mulihake sistem.
        Bisa uga SSD (SanDisk) ora kompatibel lan mulane menehi kesalahan kasebut utawa ora ngidini aku nginstal?

        Salam,

  8.   Anas ngandika

    Karakter sadurunge «volume» arahan yaiku salah; Kayane kabeh situs web nyalin saka siji sumber sing salah. Kanggo mbenerake, copot dash sing wis kasedhiya ing teks lan ganti nganggo rong garis anyar. Sampeyan bisa nggunakake ing ngisor iki:

    sudo / Aplikasi / Instal macOS High Sierra.app/Contents/Resource/createinstallmedia –volume / Volume / Untitled –applicationpath / Applications / Instal macOS High Sierra.app

  9.   Manu ngandika

    hello,
    Nalika nerangake mbusak disk utama (SSD) saka Disk Utilities, apa sampeyan kudu nyelehake AFPS utawa macOS Plus (kanthi pendaptaran)?
    Matur nuwun.

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Yen SSD, sampeyan bisa nyelehake AFPS utawa macOS Plus, sing dikarepake

      Manajemen file karo SSD ujar manawa Apple luwih cepet lan luwih apik karo AFPS

      Thanks!

    2.    Marxter ngandika

      Manu sawise maca sawetara forum nyaranake nyelehake macOS Plus (kanthi registrasi) sawise instalasi rampung yen sampeyan mriksa hard drive katon nganggo AFPS

  10.   Francisco Valenzuela-Rojas ngandika

    Mau bengi aku nggawe usb drive liwat terminal, sumbangane diapresiasi. Nanging, aku bakal ngenteni sawetara dina, amarga ana program sing ora cocog karo pembaruan anyar iki.

  11.   Winston ngandika

    Halo !!

    Aku wis ndeleng manawa sawetara pangguna duwe masalah sing padha karo sing dakkarepake saiki, aku nyoba nganyari, nanging menehi kesalahan verifikasi Firnware. Aku nyathet USB kanggo nindakake instalasi 0, nanging ora rampung nginstal lan dikirim menyang layar mulihake.

    1.    YESUS uga ngandika

      Persis perkara sing padha karo aku ing macpro 2013 kanthi cd 1cb owc, aku wis nyoba nganyari mung lan mula ora ana aku sukses utawa ditinggalake ing layar kanthi folder lan pitakonan sing kedhep ing jero.

  12.   Raul ngandika

    Halo, ing macbook pro wiwit taun 2012, nginstal sierra dhuwur saka awal ing partisi, pranyata sawetara tombol ora bisa digunakake, nalika saka sierra ora ana masalah karo keyboard, ana ide? matur nuwun sanget

  13.   kebon9 ngandika

    Apik Aku pengin ndownload High Sierra kanggo nggunakake SSD eksternal minangka disk utama iMac. Kasunyatane aku wis nginstal, lan ora bakal ngidini aku ndownload maneh. Kepiye cara supaya bisa miwiti kabeh proses mengko?
    Gracias

  14.   gilberto ngandika

    Nalika nginstal Mac OS ing dhuwur Sierra, aku bakal njaluk akun iCloud, amarga aku ora duwe, kudune nalika nginstal saka awal, kaya-kaya aku tuku anyar.

  15.   gilberto ngandika

    Nalika nginstal Mac OS ing dhuwur Sierra, aku bakal njaluk akun iCloud, amarga aku ora duwe, kudune nalika nginstal saka awal, kaya-kaya aku tuku anyar.

  16.   Alan ngandika

    Halo Kepiye format format macbook Pro nanging nalika diinstal OS tetep ana ing tengah lan ora nginstal maneh. Wis pirang-pirang dina ditinggalake kanggo ndeleng apa bisa digunakake nanging ora. Uga ganti hard drive kanggo liyane sing aku duwe nanging ora ngidini aku format Mac OS (kanthi pendaptaran).

  17.   Miguel ngandika

    Hola

    Nuwun sewu babagan kekacoan ... sampeyan ngerti apa ana masalah instal saka awal ing partisi sing wis APFS? Matur nuwun

    ing iMAC pungkasan 2013, aku nggawe USB lan kabeh ok. Aku miwiti karo ALT, aku milih USB ... Lan sawise sawetara menit, aku entuk layar ireng sing gantian ing antarane mouse lan keyboard (lan ora ngerti mouse)

    Total, sing ora bisa aku ... Banjur aku miwiti maneh COmand + Option + R ... banjur yen wiwit bisa digunakake. Aku takon apa sing pengin aku lakoni, lan aku format SSD kanggo nginstal saka awal. Masalahe yaiku SSD wis duwe APFS ... Instal, nanging aku ndeleng log lan ana akeh kesalahan, utamane ana gegayutane karo AFPS ... Total, sawise udakara 15 menit, ujar manawa ana kesalahan, lan ora nginstal apa-apa.

    Aku nindakake perkara sing padha maneh, lan asile padha; lan aku ora bisa ngowahi format SSD menyang MacO kanthi pendaptaran ... ora bakal ngidini.

    Pungkasane, aku kudu pulih saka Internet, banjur TimeMachine ... lan mesthine ora ana sing nginstal saka awal

    1.    Angel ngandika

      Halo Miguel; Wangsulan: Bab ingkang sapunika sampeyan kaitung uga (aku meh seneng, dudu aku siji-sijine) lan kanthi model iMac sing padha (pungkasan 2013) lan uga hard drive SSD (ing kasus kasebut aku ngganti ing Apple SAT lan dheweke menehi sing ora resmi) (yaiku babagan ora ngenali mouse sawise milih partisi instalasi USB).

      Aku malah mbukak obrolan karo Apple SAT lan pungkasane njupuk menyang SAT fisik (aku isih telung dina nganti Apple Care kadaluwarsa); Ing kaloro kasus kasebut, dheweke ora ngatasi utawa ndeteksi minangka kesalahan, mula aku duwe ing omah, kabeh bisa digunakake kajaba detail sing cilik.

      Nalika ngowahi format karo Control-Alt-R, aku ora duwe masalah maneh, untung wae, mesthi ana ing format APFS.

      Nanging, ing macbook 2016ku ora ana kedadeyan sing kedadeyan lan kabeh bisa lumaku; iMac uga nindakake tanpa masalah sadurunge nganyari menyang High Sierra lan APFS.

      Salam lan semoga sukses.

  18.   antonio ngandika

    Halo jenengku Antonio. Coba deleng manawa sampeyan bisa nulungi aku, aku matur nuwun sadurunge.
    Aku duwe mac mini Yosemite karo sistem operasi Sierra, aku kudu nganyari lan ngerti yen butuh wektu suwe kanggo mateni, saiki durung diwiwiti.
    Duwe keyboard sing dudu apel minangka Trust sing normal.
    Aku duwe cadangan ing hard drive eksternal, nanging aku ora bisa boot saka disk.
    Tulung tulung

  19.   M. Jose ngandika

    Halo, jenengku M. José. Aku mung tuku MacBook Pro lan aku ora ngerti apa bisa nginstal program sing sadurunge digunakake kaya print artist lan corel (rasane nggunakake sistem operasi sing beda). Yen bisa, aku pengin sampeyan ngandhani kepiye.
    Matur nuwun kanthi sanget kanggo pitulung sampeyan

bool (bener)