Mupangate tawaran Affinity suite Black Friday

karemenan

Wis rong taun wiwit aku migrasi saka Photoshop kanggo Gambar Affinity. Aplikasi sing aku gunakake saben dina, lan ora ana sing meri karo piranti lunak retouching foto Adobe sing populer. Kanthi pembayaran siji, lan nganyari ing salawas-lawase. Lan saiki karo diskon kanggo Black Friday.

Aku njupuk kauntungan saka tawaran sing padha minggu iki ing 2019. Lan saben taun, aku biasane nulis artikel iki minangka pangeling, amarga iku worth njupuk kauntungan saka Diskon 30% minggu iki, yen sampeyan durung tuku. Sampeyan duwe diskon kanggo kabeh Suite Affinity sajrone dina iki.

Kapan minggu ing Black FridayAmarga penasaran, aku menyang situs web Affinity kanggo ndeleng yen lagi didol, kaya biasane saben taun. Lan sing bener iku ya. Dadi aku nuduhake ing artikel iki, amarga iku mesthi worth iku.

Yen sampeyan kesel mbayar Adobe suite saben wulan, coba pikirake kanthi serius ngalih menyang Affinity. Antarmuka, fungsi lan menu meh padha karo Photoshop lan aplikasi Adobe liyane. Ing sawetara menit sampeyan entuk Affinity Photo yen sampeyan duwe sawetara fluency karo Adobe Photoshop. Nganyari kasebut cukup kerep, lan mung ana pembayaran sing kudu ditindakake nalika sampeyan tuku.

Suite Affinity kalebu telung program independen: Gambar Affinity, kanggo nyunting foto, Desainer Affinity, kanggo desain grafis vektor lan raster, lan Penerbit Affinity, sing bisa digabung karo loro sadurunge kanggo nerbitaké karya. Sampeyan bisa ngundhuh saka situs web sampeyan, utawa saka app Store.

Minggu iki Black Friday sampeyan duwe kabeh Suite karo 30% diskon. Iki tegese salah siji saka telung aplikasi sing nggawe Suite mung biaya sampeyan 37,99 Euros saben. Lan mung versi Affinity Photo and Affinity Designer kanggo iPad 9,99 Euros. Awakmu dewe


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.